Madrid a fiatal befektetők mellett

Madrid kétségtelenül az egyik legfiatalabb és legfiatalabb valóság Spanyolországban. Minden szempontból csodálatos, azonban a pandémiás vészhelyzet súlyosan érintette. Olyannyira, hogy sokáig, és sajnos még az elmúlt időszakban is mindig az első helyen jelent meg összeomló egészségügyi rendszere miatt. Bár ez egy szomorú oldal a nemzetközi történelemben, a vészhelyzet ennek ellenére jelentős kezdeményezéseket váltott ki. Több szektorban. Számos országban például az úgynevezett „intelligens munkavégzés” egy pillanatnyi újdonságból valódi szokássá vált. Hasonló folyamat a távoktatással kapcsolatos folyamat. De a mai rovatban egy újabb akciót fogunk elemezni, ezúttal a kormány részéről, amelynek célja a befektetők segítése. Különösen azok a fiatal befektetők, akik úgy döntenek, hogy belépnek a madridi ingatlanpiacra. Tehát, ha Önt is érdekli ez a téma, vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy többet megtudjon, azonnal elkezdhetjük!

Feltételezzük, hogy Madrid és Spanyolország általában a legkívánatosabb célpont sok Erasmus-hallgató számára, akik úgy döntenek, hogy egy bizonyos időt külföldön töltenek. Különösen Madrid, mivel elegáns, de egyben gazdasági valóság is, évente több ezer potenciális hallgatót fogad. Ez az oka annak, hogy a pandémiás vészhelyzetre vonatkozó figyelmeztetések hiányában sokan úgy döntöttek, hogy visszatérnek hazájukba. Megint mások úgy döntöttek, hogy ebben a városban maradnak, remélve, hogy képesek lesznek viselni a pandémiával járó váratlan költségeket. Nos, miután a rendetlenség kezdeti szakaszát tapasztalta, 2021 elején Madrid úgy döntött, hogy zenét vált. Megfordulni és minden tekintetben megvédeni gyermekeit, spanyoljait és külföldit. A madridi önkormányzati társaság valójában új tervet indított, amely a fiatalok támogatásán alapul a bérleti díj kifizetésében. Részletesen a 18 és 35 év közötti korosztályt célozza meg, akiknek éves jövedelme legfeljebb 37 300 euró.

A cél a lakosság ezen szeletének megkönnyítése, hogy megakadályozzuk az eltévedését egy olyan kritikus időszakban, mint amin átesünk. Pénzügyi szinten az előbb említett cég fizeti a bérleti díjat mindazon gyermekek után, akik a családi tetőt elhagyva új önálló mag létrehozására készülnek. Nyilvánvalóan van egy korlát: a kaució nem haladhatja meg az 1100 eurót. Tehát mennyibe kerül a bérlőnek az új otthon megtartása? Ugyanaz az eredeti kamatmentes ár, amelyet a következő évben vissza kell téríteni. Figyelemre méltó erőfeszítés, az Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, amely úgy tűnik, hogy valóban működik!

A kedvezményezettek száma jelenleg meghaladja a 700 000 főt. Ami azt jelenti, hogy ez az értékes segítség sok gyermek számára lehetővé teszi, hogy ne hagyják el álmukat. Független lenni a családjától. Remélhetõen ez lesz az elsõ számtalan kezdeményezés a pandémiás vészhelyzet elleni küzdelemre más frontokon. Nyilvánvaló, hogy a Realigróban helyénvalónak tartottuk megemlíteni, csupán azért, hogy egy kis reményt adjunk minden olvasónknak, akik ebben az időszakban kissé zavarba jöttek. Sok szerencsét, Madrid!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB