Klímaváltozás: az ausztrál fordulópont

Ki mondta, hogy az ingatlan nem segíthet az éghajlatváltozás elleni küzdelemben?
Nos, a hír, amiről ma beszélni fogunk, pontosan arról szól, hogy egy ausztrál cég hogyan tette fenntarthatóbbá ingatlanát. Reflexszerűen segítve a klímaváltozás elleni küzdelmet! Kíváncsi vagy többet megtudni? Szóval, ha készen állsz, már ma elkezdhetjük rovatunkat! Ma elviszünk Sydney -be, Ausztráliába. Pontosabban Wilton külvárosában.

Valójában egy új kezdeményezést jelentettek be, amely előírja a sötét tetők megszüntetését a házakról. Ez valójában hozzájárul a hőelnyelés megszüntetéséhez, amint azt a következő sorokban kifejtjük. A referenciaterület valójában nagyon magas hőmérsékletéről ismert, gyakran a legmelegebb évszakokban közel 50 ° C -ig. A sötétebb színek, különösen a tetők megszüntetésével elkerülhető a túlzott hőelnyelés, amely évről évre jelentős hőmérsékletnövekedést eredményez az egész területen. De az új törvényjavaslat itt biztosan nem áll meg! Határozottan összetettebb és megfogalmazottabb. Tudjunk meg többet!

Ismét az ingatlanok, de a környező környezet és a légköri viszonyok védelmének ösztönzése érdekében további paramétereket vizsgálunk. Ilyen például a zöldfelületek biztosítása. Részletesen, valós folyosók létrehozása a fákról az új épületek és a meglévők között. Nem hiányoznak az új otthonok létrehozásával kapcsolatos kezdeményezések sem. Mindig az alacsonyabb hőmérséklet elleni küzdelem érdekében. Az IPCC legfrissebb klímajelentése szerint Ausztráliában 1,4 ° C -kal emelkedett a hőmérséklet. A párizsi megállapodásokra vonatkozó maximális küszöbérték 1,5 ° C volt. Ezért e szint túllépése valóban veszélyeztetné az egész területet. Ennek a katasztrofális eredménynek a megelőzése érdekében kétségtelenül szükség volt ezen új intézkedések elfogadására. De Wilton biztosan nem volt az első, aki ezeket a „hűvös tetőként” meghatározott kezdeményezéseket meghozta.

New Yorkban egy ideje már a hőmérséklet csökkentését célzó programot is megnyitottak. Ebben az esetben az okok több mint nyilvánvalóak, tekintettel a metropolisz méretére.

De miért választja akkor a világosabb színeket a házak tetején? A válasz a tudományos törvényekben keresendő, amelyek ebben az esetben a színtanulmányozással kombinálódnak. Elég annyit mondani, hogy a világ legmelegebb helyein a legtöbb ház teljesen fehér. Ez azért van, mert a fehér szín ellentétben a fekete színnel (amely természetesen vonzza a fényt, tehát a hő) képes visszaverni az összes hőt, ami ezért nem szívódik fel. Nem változtatja meg a környező hőmérsékletet. De magában az épületben is!
Kíváncsi, mint jelenség, nem? Ki tudja, ez a kezdeményezés mennyire képes csökkenteni a hőmérsékletet, és a megállapított küszöb alatt tartani.

Ha többet szeretne megtudni erről és sok más, ingatlanokkal kapcsolatos hírről, nos… maradjon velünk! A Realigro -nál minden nap eláruljuk a szektorunkkal kapcsolatos legfrissebb híreket!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB