Rekorddöntő USA: példátlan ingatlan

Egy igazán nehéz év után, amely még a legerősebb gazdaságokat is kihívások elé állította, láthattuk, hogyan változtak az ingatlanok az új piaci igények alapján. A zöldebb külvárosokban lévő házak iránt nagyobb volt a kereslet, mint a nagyvárosokban. Így kiemelve egy új trendet, amely az elkövetkező években is megmarad.

Ez a környező természettel állandó kapcsolatban álló környezetek létrehozására vonatkozik. Bár a változások jelentősek voltak, voltak olyan tények, amelyek minden várakozást felülmúltak. Mai rovatunkban azonban egy valóban rekordot döntő ingatlanról fogunk beszélni. Az amerikai. Bár valójában nem hiányoztak a járványhelyzettel kapcsolatos különféle nehézségek, úgy tűnik, hogy az amerikai ingatlanpiac gyorsan talpra állt, sőt meghaladta a korábbi években rögzített legjobb statisztikákat. Tehát, ha többet szeretne tudni, és alig várja, hogy megtudja, miért ért el elképesztő eredményeket az amerikai ingatlan, akkor jó helyen jár! Velünk mondjuk a Realigro -t, hogy kirándulni készül az Egyesült Államokba!

Feltételezzük, hogy az amerikai lakáspiac jelenleg zűrzavarban van. Valójában a júniusi adatok magukért beszélnek. A volumen növekedése az előző hónaphoz képest minden idők rekordját jelentette az 53 vizsgált nagyvárosi piacon. 14,2%-ról beszélünk. Biztató százalék, ha figyelembe vesszük az időszakot és a hónapról hónapra rögzített tényleges exponenciális növekedést is. A medián eladási ár is elérte a korábbi rekordot, meghaladta azt 4,9%-kal. Jelenleg 336 000 dollárt tesz ki, szemben az áprilisban rögzített és májusban megerősített 320 000 dollárral.

Az eladásra szánt házak száma is nőtt (ismét az előző hónapokhoz képest). Az ajánlat azonban összetettségében a 2020 júniusi szint alatt maradt, 37,5% -kal kevesebbet. Látható tehát, hogy mindezek az adatok hogyan erősítik meg az amerikai ingatlanpiacot jellemző pozitív tendenciát. De menjünk bele még részletesebben, és próbáljuk megérteni egy ingatlan eladásának sebességét Amerikában. 2021-ben az átlagos töltött napok a piacon egy ingatlan elérte 24. Csökkenti az átlagos májusi és júniusi 2020 négy napig. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük, mennyire kell vásárolni tulajdonságai ellenére az áremelkedés, erõsödjél potenciális befektetők.

Különböző szempontból rendkívül elkeserítő időszak után ez egyértelmű jelzése annak, hogy egy szektor, az ingatlanszektor hogyan válhat akár a nemzetgazdaság hajtóerejévé. Nem ismert, hogy ez a tendencia mennyi ideig fog tartani, és mennyire képes követni ezt a pozitív tendenciát. Reméljük, hogy ez lehet az első jele egy rendkívül virágzó időszaknak nemcsak az Egyesült Államok, hanem az összes többi nemzet és befektető számára, amelyek kapcsolatba lépnek az utóbbival. Ha többet szeretne tudni erről és sok más, a nemzetközi ingatlanokkal kapcsolatos témáról, akkor továbbra is kövesse velünk rovatunkat. Minden nap közöljük a legfrissebb híreket ezzel és sok más, az ingatlanokkal foglalkozó ágazattal kapcsolatban.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB