Villa Di Caprio eladó Los Angelesben!

Tudod, a hírességek világa mindig is ennyire lenyűgözött. Valójában nem meglepő, hogy még az ingatlanokban is a hírességek vételi és eladási döntései különös érdeklődést váltanak ki. A hírek elsősorban a fantom VIP -khez tartozó ingatlanpiacon elérhető új lakásokról szólnak. Mai rovatunkban további információkat adunk a Villa Di Caprio eladásáról!

Egy üzlet, amely nagy érdeklődést váltott ki a Los Angeles -i ingatlanpiacon. Szóval, ha készen állsz, már ma elkezdhetjük rovatunkat!

Kezdjük azzal, hogy adunk néhány információt a villa jellemzőiről. Valójában abból a feltételezésből indulunk ki, hogy ez a ház csaknem egy évszázaddal ezelőtt épült, és több mint 3 éve vásárolták. Körülbelül 5,75 millió dollárért. Az ellenérték 4,9 milliárd euró. Az 1926 -ban épült ingatlan Tudor stílusú. 5 hálószobából áll, és a Red Oak Manor becenevet kapta. Két nagy kapu mögött helyezkedik el, és Los Feliz Oaks egyik legkülönlegesebb és legismertebb utcája fölé magasodik. Pontosan a Santa Monica -hegység lábánál. Rendkívül jól ismert terület, mivel gyakran látogatják a szórakoztató világ ismert arcai.

Annak ellenére, hogy egy ház, 100 éves múlttal a háta mögött, a megjelenés többnyire kortárs. Körülbelül 430 négyzetméterről beszélünk, amelyet nagy fényerő jellemez, lágy színű bútorokkal és magas mennyezettel. Röviden, a közös jellemzők, amelyek miatt ez a ház határozottan eredeti, de ugyanakkor fenséges és barátságos.

Az egész villa rendkívül hivatalos étkezővel, multimédiás szobával és három kandallóval is felszerelt. Ezért azt mondhatjuk, hogy a kényelem ebben a villában biztosan nem fog hiányozni! Annak érdekében, hogy az egész otthon extra kikapcsolódást nyújtson, a hálószobával kommunikáló jógaterület jelenléte. Végül, de nem utolsó sorban egy vendégszoba

A szerkezet kívülről szórakoztató teret kínál. Jellemző minden házra, amely ezen a területen keletkezik. Az ilyen típusú ingatlanok számára elkerülhetetlen az úszómedence és a wellnessközpont. Mint korábban említettük, a házat jellemző fő színek általában a semleges színek, amelyek a környező természetet idézik. Nem meglepő, mivel a környezeti aktivizmus iránti egyértelmű hajlamot maga Di Caprio is többször kifejezte.

Ezenkívül a fehér falak fő színének választása garantálja a kívülről érkező fények természetes és figyelemre méltó terjedését. Minden szoba barátságos, köszönhetően a meleg fényeknek, amelyek lágyítják a bútorok tiszta fehérjét, lágyítják a szögletesebb részleteket.

Röviden, érti, hogy miért vált ennyi visszhangot egy ilyen egyszerű, de ugyanakkor keresett ház eladása. De ha többet szeretne tudni erről és sok más hírről, akkor itt kell maradnia! A blogunkon! A Realigro minden nap tájékoztatni fogja Önt a nemzetközi ingatlanpiacot érintő legfrissebb hírekről. De minden szektorban, amely körülötte vonzódik!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB