A szállodák is Passiv-vá válnak

Ilyen kritikus periódusban, mint amit átélünk, nincs kevés változás: az egész világon minden nemzet megpróbál alkalmazkodni az egyik legváratlanabb és példátlanabb helyzethez. A pandémiás vészhelyzettel kapcsolatos. Ismeretes, hogy minden ágazatot próbára tettek, és az ingatlanügyeket biztosan nem zárják ki ebből a nehéz tesztből. Különösen az ingatlanoknak van egy része, amely kritikusabban éli meg a Covid-helyzetet. Szállodákról beszélünk. A félelem, a feszültség és az állandó aggodalom világában, hogy mi lesz a jövő, úgy tűnik, hogy a jövőbeli utazók szállodai megoldását eleve elvetik. Több tényező esetén. Először is, a teljes higiénia kezelése képtelenség a teljes autonómiában.

A bérleti piac más. Szuper megnövekedett, különösen, ha az ingatlanok szabadtéri és zöld területekkel rendelkeznek. Ezért nem meglepő, hogy a változás iránti törekvés létfontosságú volt a szállodaipar számára. Ezért a Realigróban fontosnak tartottuk ennek a szegmensnek az elemzését. Különösen egy esemény kapcsán: sok szálloda átalakítása passzívvá. Emlékszel az előző rovatunkra a passzív házakról? Azok számára, akik elvesztették, a „passzív ház” kifejezés olyan struktúrákra utal, amelyek önállóan termelik a vendégeik számára szükséges energiát.

Külső hozzájárulás megkövetelése nélkül. Ilyen például a fűtés. Valódi fordulópont, öko-fenntartható és hosszú távon gazdasági is. Úgy tűnik, hogy ezt az új mantrát számos szálloda is elfogadta, köszönhetően a különféle európai és nem európai államok által elkülönített számos egyezménynek és pénznek, hogy visszatérjen a zöldhöz és csökkentse a hatásokat. Ebben a passzív szállodák elemzésében nem hagyhatjuk figyelmen kívül egy norvég tanulmány eredményét, amely 100% -ban fenntartható passzív szállodát eredményezett. A szálloda szerencséje nemcsak abban rejlik, hogy az alacsony fogyasztású kultúrát alkalmazza, hanem a környezetbarát anyagok keresésében is. Az azt alkotó különféle kabinok például gesztenyefából vannak, nem kezelik őket festékekkel vagy egyéb, a környezetet rendkívül káros szennyező anyagokkal. De hol található ez a szálloda? Elzászban, az úgynevezett „borút” végén.

Egy szálloda, tehát az északi 48º, amely tökéletes összhangban van a régió főbb borvidékeinek szentelt útvonallal. Sokan holisztikusan egyedülálló módon határozták meg ezt az élményt, szoros kapcsolatban állva a természettel és az általa keltett élvezetekkel. Himnusz a fenntarthatóságra és a régió kulturális örökségének védelmére. Emlékeztetni kell arra is, hogy a szálloda arra is törekszik, hogy nagyon alacsony hatással legyen a tájra, mind passzivitása, mind fizikai szerkezete miatt.

Reméljük, hogy ez a lépés a zöld kultúra felé egy lehet a sok közül. Különösen egy ilyen drámai időszakban az ilyen hírek jónak ígérkeznek. Mind a jövő befektetőinek, mind azoknak, akik a semmiből szeretnének új otthont vagy vállalkozást építeni! Azok számára, akik többet akarnak tudni, csak .. csak figyelni kell portálunkra!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB