London exodus: ez történik

Tudod, London soha nem volt olcsó. De soha nem gondoltuk, hogy valódi kivándorlásról kell beszélnünk, amelyet ez a város tapasztal. A pandémiás vészhelyzet hatásai fontosak voltak. És most is, amikor látszik, hogy némi fényt látunk e káosz közepette, a helyzet nem változott. Az adatok önmagukért beszélnek: a legtöbb polgár el akarja hagyni otthonát, sokkal olcsóbb szállást keres. Talán még nagyobb is. Elég csak annyit mondani, hogy statisztikai felmérések szerint az okosan dolgozó munkavállalók 13% -a már döntött úgy, hogy a periférikus területekre költözik.

Ennek oka, hogy a legtöbb vállalat az ilyen típusú alternatív vállalati elrendezést távolról kívánja fenntartani, hogy az állandó költségeken megtakarítson. De a kritikus elem nemcsak a távozásra kényszerülők számára szól. A fizetési összeomlásról is beszámolnak a bérlemények tulajdonosai, akik viszont a kamatgörbe zuhanását látták. Más szavakkal, a gyönyörű London szobatársai eltűnnek, és a kényelmesebb szomszédos területekre özönlenek. Emlékeztetni kell arra is, hogy amikor egy olyan nagy metropoliszról beszélünk, mint London, azt makrorégiókra kell felosztani. Délkelet-London például ismét nagyon súlyos második hullámot él meg a Covid-19-től, ezért az első védőoltások ellenére új korlátozásokat alkalmaztak és bejelentettek. De nem csak. Egy olyan városban, ahol népszerű a szobamegosztás, a bérlők közel fele úgy döntött, hogy örökre elhagyja a londoni fővárost. Ennek oka alapvetően két: az első a túlzott megélhetési költségek, a második a tanítási tevékenység blokkolása jelenlétében, és ezért annak szükségessége, hogy ne maradjon a helyszínen az órák követése érdekében.
A másik figyelembe vett kategória a külföldi munkavállalóké, akik nemrég tették meg ezt a lépést annak érdekében, hogy teljes jogú londoni állampolgárokká váljanak. Nos, ezek közül sokan, mivel nem tudtak tartós munkát találni, kénytelenek voltak elhagyni a külföldi átcsoportosítással kapcsolatos álmukat. A számok?

A nemrég erre a földre érkezett külföldiek körülbelül 49% -ának irányt kellett változtatnia. Sőt, ezen körülmények miatt London még a leggazdagabbak számára is elveszíti varázsát. Pont azért, mert kevésbé népszerű, mint néhány évvel ezelőtt. Ezért a bérleti díjak új emelését ki kell zárni. Két hipotézis van. Az első az árak gyors és azonnali csökkentésére vonatkozik. A második: sok hirdetés visszavonása a különféle portálokról, annak érdekében, hogy elkerülhető legyen maga az ingatlan leértékelődése. Feltételezik tehát a londoni és a brit gazdaság teljes változását, a Brexit-hatás miatt is. De vajon ezek a változások elegendőek lesznek-e a múlt ismertségének visszaszerzéséhez? Ennek megismerése érdekében naponta frissüljön portálunkon. Számos hír nap mint nap az ingatlanvilágról, még ebben az erős világjárvány-válság idején is. Mindig megtalál itt minket, mindig a Realigróval!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB