2020 minimális

A Minimal egy olyan stílus, amely az elmúlt években különféle okokból sok láthatóságot szerzett. Rugalmasság, gazdaságosság és mindenekelőtt a modernitás. De általában ezt a stílust elsősorban a bútorokkal társítják. De a 2020-at, amint azt az előző útmutatókban elmondtuk, emlékezzük meg a lezárás évére. Az az időszak, amelyben mindannyian megismerkedett saját otthonának falával és tereivel, gyakran túl szűk. Mi lenne, ha azt mondanánk neked, hogy a minimál lesz a legimblematikusabb stílus 2020-ban?

Nos, igen. Az iparági szakértők szerint a zöldebb terek létrehozásának szükségessége mellett a lezárás után a ház újradefiniálására is szükség lesz, de egyszerűséggel. Tehát itt vannak a trendek, amelyek bevonják a befektetői házakat, teljesen minimális stílusban!
Mindenekelőtt a nyílt teret fogjuk választani. Mind szerkezeti, mind látási szempontból. Ennek oka: megpróbáljuk kibővíteni a meglévő tereket a helyiségek felosztásának kiküszöbölésével. Az emberi pszichében szélsőséges korlátozások után alapvető fontosságú a nagyobb környezetben élni. A legkülönfélébb igények között a legnépszerűbbek a ragyogóbb színek és a '' szerkeszthető '' bútorok. Valójában az elmúlt időszakban nőtt görgőkkel felszerelt vagy "behúzható" bútorok vásárlása. Csak bármilyen helyzethez való alkalmazkodáshoz és a hely visszaszerzéséhez És a színek? Alapvető, hogy a helyiséget vizuálisan szélesebbé tegye.

Ezért eleinte pasztell színekkel, amelyek a fehér árnyalaton küzdenek. A zöldes zöld a Covid utáni időszakban a leggyakrabban használt szín. Valószínűleg azért, mert képes pihenni a látást és az elmét! A második fontos lépés, amely minden bizonnyal a Covid utáni időszakban felmerül, az testreszabás. Jellemző a minimális stílusra! Tehát, mindig a pszichológusok állításai szerint, a testreszabás szükségessége lesz ennek a kritikus zárójelnek az alapja, amelyet az egész bolygó megtapasztalt.

És ez bizonyos esetekben továbbra is él. És ez a stílus azt jelenti, hogy meg kell változtatni a házat, egyszerűséggel és mindenekelőtt az olcsóbbá. A többivel ellentétben valójában a minimális stílus a már létező újjáépítését biztosítja. Ez azt jelenti, hogy nem kell szembenéznie a túlzott költségekkel, hanem egyszerűen csak a bútorok és a szobák felfrissítésével vagy átalakításával.

A feleslegeseket megszünteti, hogy több hely maradjon a helyiségeknek, de a leginkább bútoroknak is. Ezen túlmenően, a különféle elvégzett felmérések megállapításai szerint a leginkább a házfalak parcelláival kapcsolatos változások történtek. Igen, akkor a puha geometriai mintákhoz, amelyek garantálják az egyensúlyt az egész ház számára.
Mit mondhatunk, ez az újdonság az ingatlan- és lakberendezési világban, amely drámai élményből származik, és valódi mániává vált! Ha további híreket szeretne tudni az ingatlanügynökségről, lépjen velünk!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB