Menj Kanadába! egy szerencsés 2020!

Úgy tűnik, hogy Kanada mindig rendkívül gazdag földterületnek számít, még az ingatlanokban is. Sok más, a közelmúltban elemzett országunkhoz hasonlóan úgy tűnik, hogy ebben az esetben is 2020 Kanada szerencsés éve Kanada számára. Tehát tudjunk meg többet a kanadai jelenlegi és potenciális ingatlanpiac elemzésével. Ha kíváncsi vagy, és talán befektetni akarja a kanadai téglába, akkor csak el kell olvasnia a következő néhány sort!

Kezdjük egy széles körű elképzeléssel, majd mutassunk a részletekre. A hónap elején kiderült, hogy a befektetők beléptek a kanadai ingatlanpiacra. Irodákról, de lakóépületekről is beszélünk, amelyek bérleti vagy adásvételi szerződéseken alapulnak. Ennélfogva vannak növekedési szintek, de még mindig nem különösebben jelentős.

Valójában a kereslet nem talál olyan kiegyensúlyozott ajánlatot, hogy a kanadai ingatlanok valódi újraindításáról beszéljen. De valószínűleg ez egy fiziológiai tényező, amelynek célja a javulás.

A valódi hatalom a befektetők kezében van, akiknek szintén vannak eszközeik a beépítéshez, a potenciális vásárlók igényei alapján. És az ilyen típusú befektetők számára Kanada tele van velük. Tudjuk, hogy mindenekelőtt a fiatalok tisztán marginális szerepet töltenek be az ingatlanügyletekben, és döntően domináns szerepet játszottak. Ennek során az egész piac teljesen fejjel lefelé fordult, figyelembe véve a Millennials igényeihez jobban hajlamos tendenciákat.

Az irodák vonatkozásában már a tavalyi év folyamán megfigyelhető volt a kereslet erősödése. A harmadik negyedév végén a betöltetlen irodák száma százalékban kifejezve 12% volt. Az év végén az irodai hozam 7% -kal nőtt (országos átlag). Részletesen:

Montreal: + 9%
Toronto: + 8,7%
Vancouver: + 10%

Az eladás iránt érdeklődő háztulajdonosok számára kiváló idő, különösen azok számára, akik ingatlan központjában kínálhatnak helyet, ahol rendkívül hiányoznak az ajánlatok. A cél tehát egy jelentős hatás létrehozása, meghatározva azokat a területeket, amelyek a potenciális vevő számára leginkább érdeklődhetnek.

Ugyanakkor nem lehet határozottan meghatározni, hogy az eredmények mit fognak elérni egy év alatt. Az biztos az, hogy az irodák és a társaságok közötti unió pozitív hatással lesz. A kamatkibocsátásig. Alsó és alsó szinten ösztönzik a befektetőket ingatlanvásárlásra, meghatározva a megfelelő történelmi pillanatot.

A bérlők azonban nyilvánvaló okokból növekednek. Könnyű a kereslet és a kereslet közötti találkozás, könnyebb árak és határozottan magasabb szerződéses és gazdasági rugalmasság, mint az adásvételi szerződésnél.

Mit mondhatnék, a kanadai helyzet összességében valóban optimálisnak tűnik, de még mindig nem elég ahhoz, hogy beszélni lehessen az ingatlan valódi csúcspontjáról. Szerencse Kanadával!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB