Jelzálogkölcsönök és spanyol védelem

Bármely, az önbecsületes labdarúgó-mérkőzés során az előrejutók alapvető szerepet játszanak. Ugyanez vonatkozik a védõkre is, akik nem engedik a másik csapatnak, hogy a labdát a kapuba dobja, és támadásokkal küzd. Különösen ma megpróbáljuk megérteni, hogy egy ország védelme miként és mennyiben elegendő a pandémiás támadás ellen. Az európai egészségügyi válság által leginkább érintett országokról: Spanyolországról beszélünk. Irigylésre méltó nemzet műemlékei, ételei és bora, és mindenekelőtt a lakosság melege miatt, ez volt a terület, amelyet a Covid vészhelyzet leginkább akadályozott.

Annak érdekében, hogy választ kapjunk a feltett különféle kérdésekre, úgy döntöttünk, hogy elemezzük Spanyolország első felét, mind az ingatlanpiac mikrosektorában, mind pedig az általános gazdasági szinten. Különös figyelmet fordítunk a jelzálogkölcsön-igényekre az ingatlanköltségek támogatása érdekében. Tehát, ha készen állsz, be tudjuk nyitni a mai híreinket!

Ami az átlagos összeget illeti, a statisztikai felmérések szerint az év első felében az érték körülbelül 120 ezer euró volt. 1% -os változással az előző évhez képest. A rögzített adatok szerint 2007 volt a fordulópont. Az az év, amelyben az átlagos jelzálogkölcsönök minden idők csúcsát elérték. Összesen 185 643 euróért. Ettől a pillanattól kezdve megfigyelték a valódi összeomlást, amelynek eredményeként ez az érték elérte a 80 ezer értéket. -56 százalékpontos összértéknél.

Ezzel szemben a havi jelzálogkölcsönök alapján Spanyolország első felének átlagos értéke 460 euró. A szakértői vélemény szerint ezt az értéket az ebben az időszakban kialakult számos kockázati mutató alapján kell figyelembe venni, amelyek jelenleg stabilak maradnak. Ezen túlmenően a bankok továbbra is félelmetes módon konzervatív hitelpolitikát fogadnak el. Ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb ember részesül a jelzálogban, és valódi garanciákkal rendelkezik. Százalékos értelemben a jelzálogkölcsönöket határozott idejű munkaszerződéssel bíró személyeknek kaptak, amelyek azonban az egész nagyon vékony szeletét képviselik. A teljes összeg valójában a kérelmezők kb. 7% -a.

Tényleg túl alacsony szint, ami megérti minket, hogy mennyire kritikus és fárasztó az, hogy újra beilleszkedjünk a spanyol ingatlanba, ha nincs szilárd gazdasági alapja. Ezért nem meglepő, hogy a spanyol ingatlanok szenvedtek és továbbra is szenvednek a Covid-helyzetetől. Úgy gondoljuk továbbá, hogy Spanyolországban a fertőzések új növekedése regisztrálva van, ami zavart okoz mind a befektetők számára, mind az ágazat ugyanazon szakértőinek, akik nem képesek konkrétan megvalósítani a hosszú távú előrejelzéseket.

Ezért nyilvánvaló, hogy egy idő után a helyzet nem a legjobb. De természetesen reméljük, hogy Spanyolország energiájával helyreállhat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB