Fenntartható otthon: tippek 2020-ra

Gyakran foglalkoztunk a témával, melyek azok az elemek, amelyek otthonunkat a lehető leg fenntarthatóbbá teszik. Az új technológiák megjelenésével, de a különféle igények megszületésével együtt azt a célt tűztük ki magunknak is, hogy otthonunkat ragaszkodjon ehhez a változáshoz.

Mivel az új évet nemrégiben nyitották meg, arra gondoltunk, hogy adjunk néhány tanácsot arra, hogyan lehet ezeket a változásokat végrehajtani, még a túlzott torzítások nélkül is.
Tehát ha készen állsz, és nem várhatod meg az év kezdetét a leginkább környezetbarát módon, akkor kezdhetjük vadonatúj híreinkkel! Természetesen teljes Realigro stílusban!

Feltételezzük, hogy ezt az évszakot tekintik a legjobbnak az ilyen típusú munka elvégzéséhez. A fenntarthatóságba való befektetéshez is, de ezek olyan beavatkozások, amelyek gazdasági szinten fontosnak bizonyulhatnak. Indokolja, hogy miért mérlegelni kell a beavatkozás költségeit és méreteit. Az első lépés az anyagok megválasztása. Tudjuk, hogy amellett, hogy eltérő esztétikai hatása van, a fa használata érvényes megoldás az otthona környezetbarátabbá tételére. De hol és hogyan kell használni?
Mindenekelőtt a fahasználat fő előnye, hogy a hőszigetelés szempontjából mind nyáron, mind télen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt, de padlóként és esztétikai szempontból is tökéletes. A fa tökéletesen kombinálódik minden bútorozási kiegészítővel.

A festékek a második elem, amelyet ma elemezünk. Nem mindenki tudja, hogy pontosan a festékek esetében ez egy nagyon fontos választás. Valójában vannak ökológiai festékek, amelyeket az EU ökocímke jelöl. Ez utóbbi biztosítja, hogy ez egy ökológiai termék, amelynek környezeti hatása tehát az átlagnál jóval alacsonyabb. A termék életciklusát tehát alacsony oldószerek száma jellemzi.
Az előny tehát kettős. Mind egészségünk számára, mivel az illékony szerves vegyületek szignifikánsan alacsonyabbak, mind a környező környezet szempontjából szennyezés szempontjából.

A világítás a harmadik alapvető oszlop, amelyet figyelembe kell venni, ha otthonát zöldebbé szeretné tenni. Miután a hő-aktív homlokzatok fűtéséről beszéltünk, 2020-ra újra az alapoktól kezdjük. A fény döntő szerepet játszik abban, hogy otthona lakhatóvá váljon. Igen a led lámpákhoz. Ez nem csak hatékonyabb, de tartós technológia is. De ezek olyan izzók, amelyek sem higanyt, sem ólmot nem tartalmaznak. Nem generálnak ultraibolya sugárzást, újrahasznosítható komponenseik vannak, és utoljára, de nem utolsósorban: kevesebb CO2-t fogyasztanak.

Ez egy apró trükk, amelyet figyelembe kell venni, ha friss levegőt szeretne adni otthona számára. De ha kíváncsi szeretne többet megtudni, még a világ ingatlanokkal kapcsolatban is, akkor csak frissítenie kell portálunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB