Új célok az intelligens ingatlanpiac számára

Minden évben, az előző összegek felhívása után, már elkezdünk gondolkodni a jövőbeli projektekről. Különösen minden területen van kitűzendő célkitűzés: az ingatlan, különösen az intelligens városok által jellemzett ingatlanok, nem mentesül ettől a gyakorlattól.

A korábbi útmutatókban már foglalkoztunk azzal a kérdéssel, hogy az új intelligens városok hogyan változtathatják meg teljesen a társadalmat és a befektetők igényeit. Ma azonban arról fogunk beszélni, hogy a jelenség hogyan alakul, de mindenekelőtt milyen célokat kell elérni 2020-ig az intelligens városok ingatlanaival! Ha kíváncsi a témára, ma csak be kell mutatnunk útmutatónkat!

A fő cél egy szám: 158 milliárd dollár 2024-re. De próbáljuk megérteni, hogy mit jelent ez. Ez a szám az intelligens belföldi forgalmat tükrözi, amelynek a következő négy évben 15% -kal kell növekednie.

De hogyan épül fel az intelligens otthonok úgynevezett ökoszisztémája? Az intelligens házak egyre népszerűbbek a globális ingatlanpiacon. Az iparági szakértők szerint valószínűleg a következő 10 évben már nem teszünk különbséget a szabványos házak és az intelligens házak között. Mert a második kategória helyettesíti az elsőt.

 Ezért úgy tűnik, hogy egy fényes jövő várja az intelligens szegmenst, az 5G-hálózat gyors megvalósításának köszönhetően is. Emlékeztetünk arra is, hogy nagy mértékben hozzájárultak az internetes óriások befektetései. Beszéljünk a Google-ról, az Appleről és az Amazonról, akik figyelemre méltó módon átalakítják a tájat. Hogyan? Olyan projektekbe történő befektetés révén, amelyek egyesítik a város igényeit az egyre gyorsabban fejlődő technológia igényeivel.

Helyénvalónak tűnt összehasonlítást végezni a 2017-es ingatlanokkal. Egy adott évben, ahol az intelligens otthoni piac megközelítőleg 43 milliárd dollárt tett ki. Miért érdemes figyelembe venni 2017-et? Mivel attól a pillanattól kezdve az intelligens városok ingatlanpiac radikálisan megváltozott. Az ipari bevételek annyira növekedtek, hogy 2020 végére 91 milliárd dollár várható. Ha figyelembe vesszük a statisztikai adatokat, észrevesszük, hogy ebben az esetben is várhatóan 15% -os éves növekedés várható.

De hol könnyebben gyökerezik az intelligens házpiac? Kétségtelen, hogy az Egyesült Államok uralja a rangsorot, 27 milliárd dolláros éves bevételével. Ehelyett Kína a második helyen állt, 7 milliárd dolláros különbséggel. Németország és az Egyesült Királyság mindkettőnél 4,8 milliárd euróval jogosult Európára. Nyilvánvaló, hogy a legnagyobb nyereséget az általunk figyelembe vett intelligens ház típus garantálja. Minél inkább egy ingatlan élvezni fogja az intelligens elemeket, annál több profitot fog elérni!

A folyamatosan fejlődő piac igényeivel kombinált technológia úgy tűnik, megváltoztatta a világ ingatlanvagyonát!
Mit mondhatunk, reméljük, hogy ez is egy igazán okos év!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB