Nem és ingatlan: a nők többet vásárolnak

Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak és a nők eltérő megközelítést alkalmaznak a piacra (mindenféle). Ez a viselkedésbeli különbség nyilvánvalóan annak a különféle igénynek az eredménye, amely hajlandó összekapcsolódni a nemi tényezővel. De tudta, hogy ez a megkülönböztetés meglehetősen markánsnak tűnik még az ingatlanügyletekben is?

Különösen a legfrissebb piaci elemzések szerint úgy tűnik, hogy a nők hajlamosak többet költeni vételi szerződésre és alacsonyabb áron viszonteladni, mint a férfiak.
De próbáljuk megjutni az eset érdeméhez, részletesen elemezve a helyzetet.

Feltételezzük, hogy amikor a férfiak és a nők ingatlanokat választanak, amelyekbe befektetnek, általában különböző előjogokat keresnek. A tanulmányt az Egyesült Államokban végezték, ahol az ingatlanpiac jellegénél fogva már nagyon változatos.
Kilenc millió eladásból álló mintában, amely 1991 és 2017 között történt, kiderült, hogy az egyedülálló nők 3% -kal többet fizetnek, mint az azonos helyzetben lévő férfiak, és hasonlóképpen 2% -kal kevesebbel eladják az ingatlant.

Pénzügyi szempontból, mivel az amerikaiak kb. 12-szer mozgatják az ingatlant, létezésük során a hátrány valóban jelentős lehet. Valójában az évente mintegy 1700 dolláros veszteségről beszélünk a '' ház vagyonában ''. De miért történik ez?

Szükségesnek tűnik rámutatni, hogy az okok nem tartoznak a női nemhez tartozó képesség hiányához, amikor ingatlanhoz közelítik meg. Ez egyszerűen különbség a prioritások között. Valójában a nők inkább többet költenek, mint hosszú tárgyalásokat kezdeményezni és szerződést kötni mind a vásárlás, mind az eladás során. Ok, miért csökken a kényelem. Egyfajta magasabb költség, amely a gyorsabb helyreállítási időkre oszlik. A beszerzési dinamikára korlátozódó szakaszok megkülönböztetése szintén jellemzi a férfi célt.

Különösen azt a hozzáállást azonosítjuk, amely felgyorsítja az időzítést a luxuspiacon. Ebben az esetben a kívánt tulajdonság időben történő megnyerésének szükségessége valójában meghaladja a kényelem fogalmát.

Valódi fordulat tanúja vagy? Nos, ha figyelembe vesszük, hogy az ingatlanpiac általában kedvező pillanatot tapasztal (a befektetőket illetően), nem meglepő, hogy az utóbbiak miként akarnak sietni, mielőtt elveszítenék a legjobb befektetési lehetőséget.

Tehát hogyan fog alakulni a világ ingatlanpiac a vásárlási preferenciák szempontjából? Vajon az ingatlan gyors megvásárlását vagy viszonteladását választja, vagy inkább hosszabb időket szeretne, de kedvezőbb áron? A további tudnivalók várakozásával felkérjük Önt, hogy frissítsék a Realigro portálunkat, hogy általános ismeretekkel rendelkezzenek a nemzetközi ingatlanpiacról!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB