Otthoni automatizálás: a 2020-as szabályok

A háziautomatizálási ágazat különösen összekapcsolódik az ingatlannal. Valójában szekcióinkban gyakran olyan kérdésekkel foglalkoztunk, amelyek a két terület alapvető fontosságúak lehetnek az ingatlanválasztás során. De nem csak ezt. Azt mondhatjuk, hogy az otthoni automatizálás magában foglalja az újítások többségét, amelyek lehetővé teszik, hogy a ház mindig „okos” legyen, és mindenekelőtt az idővel összhangban. És mivel az idők futnak, különösen a karácsonyi időszakban, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy részt, amelyben átfogó áttekintést kaphatunk az ágazat felé fordulva. Miért indulhatunk.

De mennyibe kerül? A válasz erre a kérdésre: attól függ. Igen, mert amikor az otthoni automatizálásról beszélünk, nem teszünk semmit, hanem az innováció különféle formáit vonjuk be, többé-kevésbé invazív otthonunkba. Ehhez az első lépés megteendő a meghozandó „intézkedések” vonatkozásában.
Általában egy meglehetősen fontos projekt az épület összköltségének 1-4% -át érinti. Más szóval, az otthoni automatizálásnak két előnye van. A mindennapi életben engedményekre van szükség, de annak belső értékének növelésére is, ha úgy dönt, hogy újra eladja vagy bérbe adja.

De mit befolyásolja az otthoni automatizálás? Az otthoni automatizálás, és ezért egyes folyamatok automatizálása főként a megtakarításokat érinti. Az a elem, amely a legtöbb befektetőt érdekli, a számlák megtakarításainak keresése, érvényes szövetséget jelenthet, hogy a jövőben további innovációt tudjon alkalmazni otthonunkban. Ezért az alternatív energián keresztül alapvető fontosságú a számla kevesebb energiafelhasználása a fény, a gáz és az áram szempontjából.

Az automatizálás egyes típusait nem új, hanem szabványosabb energiarendszerek használata jellemzi. Az ebben az esetben alkalmazandó rendszerek 90% -át biztosítják vezetékek nélkül vagy vegyesen. A vállalatok nyilvánvalóan képzett személyzetet alkalmaznak, akik helyben képesek elemezni az ingatlan tényleges helyzetét.
Ha tisztán monetáris példát mutatunk, egy kb. 100 négyzetméteres lakás esetében a kiadások legfeljebb 8000 euróra összpontosíthatnak.

Ha nem feltétlenül változtatja meg otthona valós előnyeket. Néha még csak minimális változtatásokkal is. Ezért helyénvalónak tűnik többfunkciós szenzorokról beszélni. Ezek rendkívül frissített behatolásgátló vagy videómegfigyelő rendszerek, amelyek tökéletesen kapcsolódnak az okostelefonokhoz. De ez még nem minden. A ház bejárati ajtójának ellenőrzése, vagy bizonyos helyiségek ellenőrzése, vagy a világító-, öntöző- vagy fűtési rendszerek beállításának és aktiválásának egyszerű lehetősége garantálja a többletköltségek kockázatának teljes és teljes megszüntetését.

Mint minden területén, a csúcstechnológiás platformok használatakor is folyamatosan ellenőrizni kell az adatokat. Az ágazat jellemző problémáinak orvoslására azt javasoljuk, hogy gyakran változtassa meg hitelesítő adatait.

És akkor, a mi mini útmutatónk után, nem lesz gondod meghatározni, hogy mi lesz az otthoni automatizálási beavatkozás!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB