Új technológiák, hogy otthonát igazán okosá tegye: a legfrissebb hírek

Olyan korszakban élünk, amely a sebességen, a napi őrületen, a mindenkivel kapcsolatban fennmaradó szükségleten, a nap minden pontján és minden pillanatában van. De mindenekelőtt a mánia irányíthat valamit, még távolról is, hogy megkeressük a leggyorsabb és legmegfelelőbb módot. Az előző oszlopokban gyakran beszéltünk a híres „intelligens házakról”, azaz a legmodernebb és avantgárd technológiákkal felszerelt házakról. De ma úgy döntöttünk, hogy felfedjük, milyenek a legdivatosabb rendszerek, amelyek lehetővé teszik, hogy otthonod igazán okos legyen!

Az otthoni automatizálási rendszerek szó szerint forradalmasították az életmódunkat, nagyban leegyszerűsítve számos funkció szervezését és kezelését. Példa? Az a képesség, hogy távolról vezérelhetik az otthoni okostelefonok használatát, és a wifi használatának köszönhetően számos eszközön beállíthatja az energiamegtakarítást. Valójában számos alkalmazás áll rendelkezésre a különböző mobileszközökön, amelyek a fények, a légkondicionáló, az audio és a video berendezések távvezérlését biztosítják. Mindegyik egyszerű '' érintéssel ''.

Az egyik legfontosabb forradalom éppen az elektromos és termikus rendszerek automatizálása volt, mivel lehetővé tette számunkra a fogyasztás nyomon követését és a túlzott energiapazarlás elkerülése érdekében a legjobb alternatívák megértését.

Ha érdekli a felügyeleti rendszerek, tudják, hogy azok is a létesítmények körébe tartoznak, amelyek az otthonodat még modernebbé tehetik. A mobiltelefonnal történő menedzsment lehetővé teszi a rendszerben regisztrált különböző telefonok vezérlését, az Ön lakását, a nap bármely szakaszában, és mindenekelőtt a betolakodókkal, tüzekkel és árvizekkel kapcsolatos riasztásokról.

Ha Ön része azoknak a százalékoknak, akik gyakran elfelejtik a fényeket, tudják, hogy van egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kevesebbet gondoljanak. Valójában vannak olyan eszközök, amelyek a világítórendszer automatikus leállítását irányítják minden alkalommal, amikor a ház üres. Ne feledje azonban, hogy mind az intenzitás szempontjából mind testreszabható, mind az időrések kiválasztásával, amikor az eszközöket be- és kikapcsolják.

Nem találja a házkulcsokat? Nem probléma! Az „otthoni készlet” eszközök bejöhetnek önnel, megnyitva a lakás ajtaját vizuális felismeréssel, egy egyszerű hangutasítást, amelyet Ön választ ki, vagy a GPS-jel fogadását a telefonról, amelyben bejelentette hazatérését.

Ha a városban lakik, és azt szeretné, hogy családja szennyező anyagoktól mentes környezetben és túlzott gőzben éljen, tudassa meg, hogy telepíthet olyan extraktorokat, amelyek automatikusan aktiválják (de különösen csendben) a levegő visszavezetését. Ezért elkerülhető lesz az ablakok megnyitása a tél közepén és a hő eloszlatása.

Azoknak a szerencséseknek, akik a szmogtól és a nagyvárosokra jellemző szennyezéstől távol esnek, de nem akarnak technológiai kényelmet adni, célszerű rámutatni egy újdonságra. Sok apartmanban ablakok kerültek beépítésre, amelyek az időjárási viszonyoktól függően mindig önbeállíthatók. Ebben az esetben is programozhatja mind a nyílásokat a vezérlőpanelre, akár automatikus vezérlést állíthat be, ha az időjárás-előrejelzés bizonytalan.
Tehát, ha Ön is érdekli, hogy van egy modern otthon, és elérje a kapcsolatot, most már tökéletesen tudja, hogyan érheti el!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB