Olasz ingatlan: ezért jó ideje befektetni

Emlékszel, amikor az év elején azt mondtuk, hogy 2019 pozitív időszak lenne a globális ingatlanpiac számára? Jól látszik, hogy az optimizmus hullámához Olaszországot tekintjük főszereplőnek. Még nem lehetett megérteni, hogy ebben az országban a 2018-ban bevezetett értékesítési és bérleti szerződések pozitív tendenciája még nem állt meg.

Az olasz helyzetet részletesen elemezve megjegyezzük, hogy az elmúlt évben a beruházások volumene ebben az országban 8,4 milliárd eurót tett ki, ami garantálja Olaszország számára, hogy tíz évig az európai átlag felett maradjon. Számos külföldi főváros jelenlétének köszönhetően, mivel emlékezünk arra, hogy a „Lo Stivale” egy különösen megszerzett célpont, a Bella Italia sok más európai országot vezet, amelyeknek a fejük magas, de saját fényükkel nem ragyognak.

De mi vezet az olasz ingatlanok több leendő vásárlójához, hogy a tőkét ebbe a nemzetbe öntse? Kétségtelen, hogy ezen ország egyik fő jellemzője a földrajzi-politikai alkotmány.
 Tény, hogy Olaszországban az észak, a központ és a dél között különböző jellemzői vannak mind a gazdaság, mind a táj és a munkalehetőségek tekintetében. Minden befektető könnyen megtalálhatja a legközelebbi dimenziót, miközben ugyanabban a területen marad.

A vezető városok közül kétségtelenül Milánót azonosítunk egy olyan ingatlanpiaccal, amely 2-4 milliárd befektetéssel károsítja a károkat, és így "Olaszország legdinamikusabb ingatlanpiacának" címet szerez.
 Róma viszont a fővárosban, a válság ellenére erős növekedést tapasztalt a korábbi évekhez képest. A statisztikai adatok szerint az "érdekelt" befektetők olyan új érdekelt feleket csatlakoztak (nemzetiség és életkor tekintetében), mint például a keleti országok, amelyek a külföldi ingatlanpiacon dominálnak.

Mind a logisztika, mind az irodák területén mind az alap, mind az értéknövelt esszé versenyszintje az e-kereskedelem területén újdonságok bevezetésével összefüggő új kihívásokhoz kapcsolódik.

Ezért 2019-ben ígérkezik, hogy Olaszországban jóval kedvezőbb év lesz, az alacsony kamatlábaknak köszönhetően, ami igazi mágnes az ingatlanbefektetők számára. Olaszország több mint három milliárd fővárosával egyértelműen érvényesül az Egyesült Királyság felett (a Brexit által súlyozott), Svájcban, Németországban és Franciaországban.

Annak ellenére, hogy sokan attól tartanak, hogy egy pillanatról a másikra ez a féktelen optimizmus megszakítható, az olasz ingatlanpiacot képviselő csővezeték kilenc milliárd.
Igazán bátorító eredmények, amelyek úgy tűnik, hogy elveszítik az új és még erőszakosabb válság látványát.

Ezért reméljük, hogy ez a 2019-es év hozhat a kívánt eredményeket ehhez az országhoz, ami annyira gazdag a történelemben és a gyönyörű tájakban, de nehéz gazdasági idők is jelennek meg!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB