# 10gyakorlat is az ingatlanban: hogyan változott az olasz tégla tíz év alatt

Tíz év alatt sok változás következhet be a gazdaság minden ágazatában, és nem kevésbé az ingatlanszektorban. A különböző társadalmi hálózatokban az úgynevezett # 10-es évek kihívása őrült, amelyben a tíz évvel ezelőtt készült fotók összehasonlításra kerülnek a jelenlegiekkel, hogy észrevegyék a változásokat.
Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egyfajta keretet azoknak, akik az olasz ingatlanpiac 10 éve voltak, hogy megértsük a különböző pozitív és nem tégla-fejlődést.
Tíz évvel ezelőtt Olaszországban egy igazán kritikus szakasz kezdődött, amely megindította a gazdasági válságot, amely az egész európai és az Európán kívüli ingatlanpiacot érintette.
 Valójában 2008-ban, az évek végi szélsőséges terjeszkedése után az ingatlanpiac drasztikusan megállt, az ingatlanárak 6% -os összeomlása, míg a szerződések és a vételi és eladási ügyletek mintegy 700 ezer volt.
 Az az időkeret, amikor egy ház az ingatlanpiacon értékesítés előtt maradt, 130 nap volt, de egyébként a bérleti kérelmek zavarosak voltak.
 Azt mondhatjuk, hogy a stabil díjak jelenléte miatt az ajánlat bősége elég volt ahhoz, hogy kielégítse a még meglévő keresletet. 2018-ban, pontosan tíz év után ebből a helyzetből a kereskedelem 700-ról 600 ezerre változott, + 3% -os árváltozással.
Az eladási idők 4 napra meghosszabbodtak, de a legkeresettebb típus mindig a három szobás lakás. Nyilvánvaló, hogy a fellendülés nem egységes, de általában azt mondhatjuk, hogy a helyzet kissé visszaállt.
A bérleti díj ma sokkal több keresletre van szükség, mint sok évvel ezelőtt.
Bár az ingatlanszektor expanzív fázisban volt, jelenleg a válság utáni növekedési fázist regisztrálja. A kiindulási helyzet kétségtelenül kevésbé virágzó, mint 10 évvel ezelőtt, korlátozottabb és korlátozottabb dinamikával. A korlátot kétségtelenül nemcsak a válság, hanem a banki hitelek jelenléte jellemezte.
Az építőipar is szerepet játszott az olasz ingatlanpiac befolyásolásában.
Tíz évvel ezelőtt a forgalma 60% -át elvesztette, és jelenleg csak néhány város vezeti ezt az ágazatot. Milánó az első a ranglistán, de sok más város még mindig holtpontban van.
Ebben a szakaszban még a gazdaságpolitikai döntések is döntő fontosságúak voltak. A büntetést tulajdonképpen az a fellendülés okozza, amely számos olyan ágazatot regisztrált, mint a technológia és az információs technológia, amely szó szerint elvesztette a sokat.
Azonban az idővel megváltozott tényező az a konstruktív minőség, amelyet az áremeléssel párhuzamosan minden esetben nagyobb visszajelzést hoztak a befektetőktől, akik egyre inkább hajlamosak bizonyos szintű ingatlanokat vásárolni.
Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy az ingatlanpiac két kritikus fázisban, egy nemzetközi és az olasz gazdaságra korlátozódott.
 A kereslet egyre szelektívebbé vált, mivel az olaszok nemcsak bizonyos szintű épületeket keresnek, hanem az energiahatékonyság, a zöld és az intelligens, valamint a különböző városrészekhez tökéletesen kapcsolódó városokban.

Mit mondhatnék, ez a # 10-es verseny nagyon csodálatos volt!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB