Ingatlan és luxus: azért, mert a magas nettó vagyon inkább bérel

Amint azt már korábbi mélyreható elemzéseinkben már számíthattunk, a Big Apple értékesítési piaca elakadni látszik. Amit azonban nem értettünk és jelenleg kiderül, az érdeklődés hiánya az adásvételi szerződések iránt, ami a bérleti szerződések előnyeit szolgálja.

Ez a jelenség teljesen normálisnak tűnik, ha hivatkozunk egy általános, nem specifikus célra. Amit gondolkodni és kissé megdöbbentőnek hagyunk, az a tény, hogy a vizsgált befektetői szegmens a luxus, különösen a magas nettó értékű szegmens. Ez a kifejezés azt a kategóriát határozza meg, amely hatalmas gazdagsággal rendelkezik, hogy képes legyen megengedni magának egy bizonyos szintű befektetést.

Akkor miért találkoznak ezek a problémák még a luxusszegmensben is?
A valóságban az igazi probléma az ingatlan megvásárlására korlátozódik, nem pedig a bérleti díjra. Ennek oka az, hogy új, a „luxusbérletnek” szánt területeket építenek, amelyek egyre inkább megfelelnek az érintettek igényeinek, de sokuk szerint még kényelmesebbek is.

Malin, a City Habitats elnöke szerint néhány „nagy nettó vagyonnal” befektető úgy dönt, hogy inkább saját házat bérel, mint vásárol, mivel a magas színvonalú szolgáltatások motiválják, és (mindenekelőtt) a rugalmasság érdekében a "részleges" beruházásból származik, nem pedig középtávon és hosszú távon.

A CH képviselője továbbra is folytatja beszédét, hangsúlyozva a különbséget az előző évekhez képest; olyan időszakok, amikor az emberek sürgős igényt éreztek, hogy ingatlantulajdonossá váljanak. Manapság megváltoztak az igények, és választjuk annak a lehetőségét, hogy a jövőben kevésbé legyen korlátozva, módosítsuk és megváltoztassuk a struktúrát anélkül, hogy éreznénk a jelentős költségek súlyát és korlátoznánk a pénzügyi kiadásokat.

Jordan Sachs, a Bold New York vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy ez a helyzet miként befolyásolta az árváltozásokat.
Noha a vevőpiac nagyon erős a portfólió szempontjából, az ingatlan áremelkedése úgy tűnik, hogy tovább akadályozza a kevés ember azon kívánságát, hogy véglegesen megfelelő ingatlanot szerezzen.

Igen, úgy tűnik, hogy a luxus is időnként habozik, még akkor is, ha - amint azt korábban már említettük - erős meghatározó tényező az, amelyet az egyén pszichológiai hatásai generálnak, amikor úgy érzi, hogy elnyomja egy ilyen fontos és képes befektetés. több évig blokkolni.

Ezért még az ingatlanügyletekben is felmerül az új társadalom „aggodalmai” és „szükségességei”, amelyek alapja a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség, de különösen a beruházás derűssége, amely jobban kapcsolódik a esetleges eseményekhez és kevésbé közép- és hosszú távon.

Mi várható? Ez a helyzet biztosan nem lesz állandó, és valószínűleg olyan történelmi pillanatban érkezik meg, amelyben nagyobb stabilitást keres, amelyet csak egy adásvételi szerződés garantálhat.
De addig folytatjuk a helyzet nyomon követését!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB