Ingatlan kísérletek: hírek Kínából

Kína az elmúlt évtizedek nagyhatalmának tekinthető, ahol a teljes világ 18,54% -át teszi ki.

A gazdaság rendkívüli változásokon megy keresztül: a „régi gazdaság” hagyományos szektorait egyesítik az új (az online pénzügyi szolgáltatásoktól az e-kereskedelemig), ugyanakkor a hatóságok által a környezet védelme érdekében támogatott zöld lendület.

Az elmúlt évben a közgazdászok által végzett csökkentések előrejelzése csődbe jutott.

Kína nem állítja meg a növekedését, és továbbra is uralja a nemzetközi gazdasági helyzetet.



Sok turista vásárolt egy házat Kínában.



A kínai elnök újdonsággal avatta fel az új évet: a világ legnagyobb ingatlan-kísérletét a lakásárak nyomon követésére.



Ázsia vezető közgazdásza a Mizuho Securities Asia Ltd-nél Hong Kongban azt mondta, hogy a kínai ingatlanpiac a lízingek felé halad.



A lakásárak drasztikus emelkedése miatt egy új típusú befektető, az úgynevezett „életbérlők” bővülnek. A kapitalista őrület, amely az évek során a munkavállalók menedékének garantálásához vezetett, szintén az ingatlanárak exponenciális növekedéséhez vezetett, különösen Pekingben és Sanghajban.



A bérleti díjaknak az értékesítés kárára történő, mostanra ellenőrizetlen keresletéből eredő erős kereslet arra ösztönözte Kínát, hogy ösztönözze az ingatlankomplexumok építésére irányuló projekteket.



A kínai fogadás, ha sikerülne, évi 700 milliárd dolláros forgalmat eredményezne. A lakásépítési projekteket is hipotetikus 400 dolláros havi jövedelemmel finanszírozták.



Pekingi és Sanghaji önkormányzatok árverésre bocsátottak építési telkeket azzal a céllal, hogy eladják azokat ingatlan-társaságoktól, amelyek csak bérleti projekteket végezhetnek.





A bankok is hozzájárulást nyújtanak: hitelkereteket állítottak fel az építőipari cégek számára a projektek finanszírozására (csak a bérleti díjakat emlékezzük). Végül, de nem utolsósorban, a sanghaji tőzsde ösztönzi a bérleti jövedelem által garantált befektetési termékek létrehozását.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB