Mit kell várni az ingatlanvásárlás lezárási folyamata során?

Gratulálunk! Megtalálta a tökéletes otthont, és most itt az ideje, hogy befejezze a folyamatot, és megkapja a papírokat és mindent, amit aláírt. Ennek a tulajdonságnak mindenkor meg kell felelnie az Ön igényeinek és igényeinek, és ebben az időben meg kell felelnie az árkategóriának. Ön abban a szakaszban van, ahol már elhelyezte az ajánlatot az ingatlanra, és az ajánlat elfogadásra került. Ez egy nagy nap az Ön számára, mert készen áll arra, hogy aláírja a kijelölést a pontozott vonalon, és befejezze az új otthon vásárlási folyamatát. Habár még nem vagy teljesen befejezve, van egy utolsó lépés, amit befejeznie kell, ami a zárási folyamat. Szeretné megismerni néhány fontos dolgot, mielőtt bezárná az ingatlant.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat arról, hogy mit várjon és hogyan kell felkészülni a zárási folyamatra.






Törölje az összes esetet:




Általában, ha valaki átveszi az ingatlant, van néhány olyan eset, amelyet a vevőnek meg kell tennie, mielőtt a tranzakció jogszerű lenne. Néhány gyakori véletlen lenne az otthoni ellenőrzés, amely lehetővé teszi a vevő számára, hogy az otthont megnézze egy szakember. Ilyen módon, ha valami rossz - az eladó irányítja a javítást. A felmérési vészhelyzet megmondja otthonának értékét. Egy másik gyakori valószínűség a pénzügyek. Ez a vészhelyzet lehetővé teszi, hogy visszavonuljon a tulajdonjogból az ingatlanon, ha a jelzálog nem kap jóváhagyást. Amint az a szerződésben szerepel, bizonyos időre lesz szüksége erre.




Olvasson el mindent egy párszor:




Bármely nagy vásárlási vagy jogi dokumentummal mindig fontos, hogy olvassuk át a finom nyomtatást, és akkor is kaphat egy második véleményt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden olvasott helyes. Jó, ha a zárónapot megelőzően kérdezze meg ügyvédeit az összes dokumentumról. Ez biztosítja, hogy minden rendben legyen, mielőtt aláírná. Ebben a szakaszban olvassa el a jelzálog-dokumentumait is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e.




Végleges jelzálog-jóváhagyás:




A végleges jelzáloghitelesítés azt jelenti, hogy a hiteled a biztosítási folyamaton ment keresztül. A szakemberek megvizsgálják a dokumentumokat, és gondoskodnak arról, hogy a pénzügyek helyesek, és nem állnak rendelkezésre félrevezető hitelek. A végleges jelzáloghitel-jóváhagyás során az aláíró ellenőrzi a hitelt, és győződjön meg róla, hogy a pénzügyei ugyanolyan sorrendben vannak, mint amilyenek voltak a hitel elfogadásakor.




Végezzen végső lépést:




A megállapodástól függően a legtöbb szerződés lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a zárás előtt 24 órán belül végigmenjenek az otthonon. Ez annak biztosítására szolgál, hogy a korábbi lakástulajdonosok ki vannak zárva, és kétszer ellenőrizheti az ingatlan állapotát. Mivel otthoni ellenőrzést kellett volna szereznie, ez az utolsó lépésnek át kell mennie mindazon, amit az eladóknak meg kellett volna határozniuk, és biztosítani kell, hogy a javítások befejeződjenek.




Hozza magával a megfelelő dokumentumokat:




A játék ebben a szakaszában mindig rendelkeznie kell a szükséges dokumentumokkal, amelyek magukban foglalják:




A lakástulajdonos biztosítás
Az otthoni ellenőrzési jelentés
Az eladóval kötött szerződés
Kormány által kiadott Fotóazonosító
Papírmunka hitelhez a banktól




Legyen felkészülve arra, hogy a folyamat során aláírja a méltányos részét a papírmunkának. Azt akarod, hogy mindent törvényesen csináljunk, és hasznot húzzunk.




Tulajdonjog:




Ez az, amikor a vevő átadja a tulajdonost az eladónak. A cím cég ellenőrzi az adókat, a tetteket és az egyéb lényeges elemeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó állapotban vannak. Miután minden rendben visszatér, mindkét fél aláírja a papírokat. Most már az ingatlan új hivatalos tulajdonosa lesz!



Azon új lakástulajdonosok számára, akik korábban nem mentek át a folyamatba, sok munka lehet. Végső soron ez annak biztosítása, hogy jogszerűen támogassák, és minden rendben van az Ön számára. Nem fogod megbánni, ha extra munkát vállalsz annak érdekében, hogy minden rendben legyen. Sok szerencsét kívánunk ezzel a folyamatkal, és érezd jól magad, hogy új ingatlan tulajdonosa!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB