Mi az új generáció az otthonban

Az évek folyamán változásokra törekszik és szükség van, mivel néhány különböző prioritást láthatunk arról, hogy egy millenniumi akar otthonában. Mint tudjuk, az évezredek a technológia és a csatlakozás köré nőttek. Mindig kapcsolódni akarnak, és képesek lesznek a technológiákon keresztül irányítani a dolgokat. Az 1900-as években minden olyan ember volt, aki megfelelően működött - pl. Mikrohullámú sütő, tűzhely, hűtőszekrény, stb. technológiát is.



Mint láthatod, az új generációból sok ember új készülékeket akart az első otthonukhoz. Ez magában foglalhat egy hűtőszekrényt is, amely azt jelzi, hogy milyen élelmiszereket igényel, ami WIFI-n keresztül kapcsolódik, vagy néhányan tetszetős, rozsdamentes acél hűtőszekrényt választhatnak. Mindenki egy nagy hálószobát akar, és ez az „igény” nem változott sokat az évek során. A 2-fokozatú garázs a fő szükséglet, amit a legtöbb évezredes választ, ami megvalósítható és értelme attól függően, hogy hol él a világon. Ha hóban él egy országban, megértem ezt a vágyat.



Az energiamegtakarítás egyre népszerűbb, mivel lassan változnak, hogy segítsük csökkenteni az általunk használt energiát. Ez egy nagyszerű út a fiatalabb generáció felé, ahogy a környezetünk számára jobb. A luxus konyha és a kőpadló egy másik nagy szükségesség, hogy az új generáció szeretné, mert ez „luxus”. A legjobbakat akarják, különösen akkor, ha barátaikat és családjukat vacsorázzák. Ki nem akar nagy konyhát szórakozni?



A befejezett pince általában az új generáció számára szükséges, mivel nem tűnik olyan praktikusnak, és inkább a technológiától függenek. Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi életüket. A helyszín egy nagy tényező, amikor az otthonukban akarnak és szükségleteiket illeti. Azt akarják, hogy a lehető legjobb helyen legyenek, még akkor is, ha extra költséggel jár. Mindent körül kell venniük a helyük közelében. Ennek van értelme, de a pénzügyi helyzetétől függően nem mindig mindenki számára lehetséges. A helyszín sok ember számára kulcsfontosságú tényező, nem csak az új generáció, amikor a tökéletes helyet találja. Senki nem akar olyan helyen tartózkodni, amelyet nem szeret; az élet túl rövid ahhoz, hogy ne élvezhesse otthonát. Az Ön által választott helyen való részvétel szerepet játszik az Ön egészségében. Tanulmányok azt mutatják, hogy ha órákonként utazik, ez növeli a stresszt. Ha olyan helyet vásárol, ahol nem kell ingázni, akkor nem lesz olyan nagy probléma a területen.



Természetesen, egy okos otthoni rendszer, amint azt már említettem a cikkben, nagyon fontos néhány ember számára az új generációban. Az emberek napjainkban szeretnék minimalizálni a munkát, és az „okos” módon dolgozni. Miért kelj fel és nyisd ki a vakokat, vagy kapcsold be a lámpákat, amikor elmondhatod a telefonodnak, hogy csináld. Miért menjen át a hűtőszekrénnyel és szekrénnyel, hogy lássa, amire szüksége van, amikor a listáját frissítheti a hűtőszekrényről és elküldheti a telefonjára? Miért nem minden van az időzítőn, így nem kell éjszaka vagy reggel beállítania a hőt, már tudni fogja, hogy milyen hőmérsékletet szeretne? Nagyon okos és hatékony az ilyen otthon kialakítása, de költséges is. Ismét a pénzügyi helyzet meghatározza, hogy milyen okos lehet az otthonuk.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB