A 2018-as ingatlanbázis: Kuba!

A példátlan helyzet az, amire Kuba tanúskodik, és különösen a fővárosa. Mindenki szeretne házat vásárolni Kubában.
De miért?
Egy olyan állítás, hogy az amerikai embargónak köszönhetően évek óta blokkolva van kereskedelmi szinten és a nemzetközi politikai színtéren, újjászületik, mint még soha.

Mi az eredménye ennek az irányváltásnak?


Vissza kell mennünk, és elemeznünk kell a sziget politikai színtérét.
A házak értékesítését Kubában csak 2011-ben engedélyezték, és ettől a pillanattól kezdve új trend alakult ki, ami lehetővé tette a kubai GDP elérését, hogy az ingatlanszektorhoz képest csak 37 milliárdot érjen el.
Bár a külföldieknek tilos közvetlenül házakat vásárolni, ismeretes, hogy sok befektető használja a fővárosban található mendókat, hogy befejezze a vásárlást.
A statisztikai adatok szerint 2012-ben csak 45 000 lakást adtak el.
A házak többsége azokhoz tartozik, akik nem élnek a szigeten, de akik továbbra is állandó lakóhellyel rendelkeznek az országban.
Az ingatlanszektorra gyakorolt korlátozott monetáris volumen az egész kubai gazdaságot mozgatja, előrejelezve a változás és a megújulás széles kilátásait.
Ahhoz, hogy Kubában házat vásárolhasson, ezért meg kell kapnia a lakóhelyet, vagy egy jelöltre kell támaszkodnia.
De itt az ideje, hogy most tegye meg, mivel a piac virágzik, és az idő múlásával egy ingatlan nagyobb értéket kap mind földrajzi helyzete, mind helyi szépsége szempontjából.
A legtöbb ház költsége kevesebb, mint 30.000 kubai pesó, de az árak úgy tűnik, hogy növelik, mivel a nemzet nagy nemzetközi érdeklődést mutat. Némileg kétértelmű kíváncsiság érdemes megemlíteni.
A gazdasági kutatás szerint Fidel Castro halála után az eladó házak 61% -kal nőttek.
A befektetett tőke nagy része egykori kubaihoz tartozik, akik vagyont szerzettek külföldön, vagy olyan amerikaiaknak, akik egy paradicsom darabot akarnak vásárolni.
A legkeresettebbek a színes és egyedi villák, amelyek a 40-50-es évekhez tartoznak, és olyan maradtak, mert az embargó nem engedélyezte a sziget modernizálását.

És pontosan ezek a csodák, amelyek őrzik a befektetőket, mindenféle (néha még illegális) trükköt keresnek, hogy Havannában otthonhoz jussanak.
A kultúra, a hagyomány és a színek eljutnak a modernitáshoz, ami remélhetőleg nem változtatja meg azokat a sajátosságokat, amelyek még ma is sokak vágyának tárgyát képezik.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB