A többcsaládosok korszaka

Az elmúlt években nem volt nehéz címkéket találni a különböző társadalmi kategóriák vagy divatok leírására. '' X generációból '' '' z generációba '' léptünk át, megszülettek a Millennialok, a házi dekorációban felavatták a '' rustialt ''. De nem csak. Folytathatnánk a végtelenségig, de ez elég ahhoz, hogy megértsük, mennyire fontosak a piaci szegmensek manapság.

Elsődleges fontosságúnak mondhatnánk, tekintettel arra a kritikus periódusra, amelyet átélünk, ami a különböző társadalmi csoportokat az igények és a szokások szempontjából történő fejlődéshez vezeti. Ezért nagyon fontos megjósolni, hogy mik lesznek az új trendek, és mely kategóriák lesznek a legrelevánsabbak a piaci választásokban. Ezért a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy megosztjuk Önnel az ingatlanra vonatkozó előrejelzéseinket. A következő kérdést tettük fel magunknak: mi lesz az a kategória, amely a pandémiás vészhelyzet után uralni fogja az ingatlanpiacot.

A válasz egyszerű és intuitív volt. '' A többcsaládos ''. Ezzel a kifejezéssel nem csak a közeljövőben megjelenő potenciális vevők által képviselt célpiacra utalunk. De megvizsgálják azt a vagyontípust is, amelyet a következő hónapokban konszolidálnak. Tehát, ha kíváncsi arra, hogy többet megtudjon, és megtudja, hogyan fogja ez a szegmens uralni a nemzetközi ingatlanpiacot ... nos, akkor jó helyen jár. A főbb nemzetközi statisztikai központok által gyűjtött adatok alapján létrehoztunk egy mini részt. Szóval, kezdhetjük!
Indulás előtt határozzuk meg, mit jelent a „többcsaládos” kifejezés.

Többcsaládosok alatt olyan ingatlan komplexumokat értünk, amelyek több házat csoportosítanak ugyanazon tető alatt. Könnyebben felismerhetők a duplex vagy triplex kifejezésekkel. Ha négynél több ház van, akkor azt minden szempontból többcsaládosnak nevezik. Bár ez a kifejezés egyes országok számára újnak tűnhet, mások számára évek óta széles körben megszilárdult. Különösen a fiatalabb országokban, ahol nincs otthoni tulajdonosi kultúra, de a bérleti díjak érvényesülnek. Tehát próbáljuk meg azonosítani, hogy ez az új trend hol fog tovább meghatározni Európában.
Dániában a beruházások aránya ebben a szegmensben valóban figyelemre méltó volt. Olyannyira, hogy ez a nemzet az első helyen áll Európában. Valójában 53 százalékpontról beszélünk. Hollandia sem maradt el a pontszámától: 39%, Végül, de nem utolsósorban a legjobb 4 között Spanyolország 29% -kal és Svédország (28%). De ha feltételezzük, hogy ezek a százalékok tovább növekednek a következő hónapokban, volt egy nemzet, amely messze meghaladta az elvárásokat. Egy nemzet, amelynek valószínűleg az a helye, hogy az első helyet érje el a ranglistán. Németország, amely a statisztikai tájékoztatókban autonóm módon el tudja érni a következő hónapokban a 60% -ot.

Meglepő eredmény, amely két igényt jelöl: az első az emberek társasági életének lehetővé tétele, a második az olcsóbb, de minden bizonnyal rugalmasabb szállások választása (a többcsaládos valóság legtöbbje bérleti szerződéseket biztosít).
Amíg vár, hogy többet tudjon meg, arra kérjük Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB