Az Amazon előregyártása forró süteményként fogyott!

Gyakran hangsúlyoztuk, hogy az előregyártott szerkezetek rendkívül sokoldalúak, valamint olcsóbbak, mint a hagyományosak. Nos, abban az időszakban, amikor mérsékelt áron próbáljuk üldözni a divatokat, a személyes ízlés elhanyagolása nélkül, nem meglepő, hogy az ingatlanok hogyan fejlődnek nagy sebességgel. Egy olyan nemzetközi csatorna részese, amelyet a legnagyobb online kereskedelmi óriások képviselnek: az Amazon. A mai oszlop - amint az a címből is kitűnik - részletesen elemzi azt a jelenséget, amely a szakértők szerint arra hivatott, hogy ne maradjon elszigetelt eset, hanem az ingatlan jövőjévé váljon. Tehát, ha kíváncsi vagy és többet akarsz megtudni, kezdhetjük a mai rovattal!

A kérdéses előregyártott épület nagyon rövid idő alatt, nagyon alacsony áron, mindössze 8000 euróért kelt el az Amazon-on. Az eredményért határozottan lelkes gyártó cég megnyugtatta a potenciális vásárlókat, kijelentve, hogy bár az eladott szerkezet rendelkezésre álló készletei elfogytak, új modellek piacra vitelén dolgozik a digitális piacon.

De nézzük meg, miből áll az a panellakás, amely ekkora sikert aratott.
Feltételezzük, hogy ez egy 17 négyzetméteres terület, és mindössze két nap alatt összeállítható. Különböző környezetekre és terekre oszlik, beleértve:

- két hálószoba
- Egy konyha
- Fürdés

Ennek a szerkezetnek az erősségét az adja, hogy kiválaszthatja a terek kombinálásának módját, és mindenekelőtt azt, hogy hol helyezze el. Rendkívül sokoldalúan definiálhatjuk, figyelembe véve a fent említett jellemzőket, de figyelembe véve a lehetőségét is, hogy bármilyen természetes térbe beépítsük a rendelkezésére. Egy olyan kritikus periódusban, mint amilyen a világ egész lakossága, elsődleges fontosságú a nagy terek és a természettel való kapcsolattartás igénye. Miért, ez a szerkezet nagyon jól alkalmazza ezeket az igényeket. Valójában sokan úgy döntöttek, hogy ennek az előre gyártott épületnek a zöldebb és zöldebb alternatíváját választják. Továbbá nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a ház skandináv stílusú, amely amellett, hogy nagyon divatos, rendkívül testreszabható. Az előregyártást természetes színben juttatják el a vásárlóhoz (a teljes szerkezet tömör fából készült). ez lehetővé teszi a vevő számára, hogy kedvére módosítsa a színt. Igazi forradalom az ingatlanok világában, ha figyelembe vesszük, hogy hasonló előregyártó áll rendelkezésre az Amazon-on.

Ha Ön is kíváncsi arra, hogy ez a típusú előregyártott ház alkalmas-e a rendelkezésére álló helyhez, íme egy kis feljegyzés. Az előregyártott házakat általában fűre vagy talajra szerelik, bár a nagyobb stabilitás érdekében beton esztrich ajánlott. Ha meglehetősen vízszintes talaj áll rendelkezésre, nem lesz szükség további módosításokra. Célszerű azonban néhány centiméterrel megemelni a falakat és a padlót, hogy elkerülhető legyen a talajjal és annak páratartalmával való közvetlen érintkezés.

És te, valaha is szeretnél egy előre gyártott házat vásárolni az Amazon-on?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB