Az újrahasznosítás művészete: amikor a fa újra divatba jön

Tudta, hogy az elmúlt évben a fa valóban a keresett anyag lett a tervezés során? Valójában a pandémiás vészhelyzet kezdetétől kezdve otthon nőtt az igény a természettel való állandó kapcsolatra. Még a földrajzilag legtávolabbi helyeken is a zöldségektől. Ezért azt mondhatjuk, hogy 2020 új divatba hozott egy félretett anyagot, amelyet annyi könnyebben megtalálható anyag váltott fel. De olcsóbb és sokoldalúbb is.

Fáról beszélünk. Ma nem annyira ennek a fantasztikus anyagnak a hasznosságáról szeretnénk tájékoztatni Önöket, hanem arról, hogy mit keresnek valójában az emberek most, és hogyan lehetne a legtöbbet kihozni, még akkor is, ha ... újrahasznosítva!
Tehát itt van egy cikk, amely amellett, hogy informatív, hasznos lehet az Ön számára is! Kezdjük!
Feltételezzük, hogy a divatok jönnek és mennek. De úgy tűnik, a statisztikák szerint a fa nem lesz múló tendencia. Inkább. Egy váratlan igényből kiindulva, mint például a természettel való kapcsolat elvesztésének szükségessége, most kiderült, hogy alapvető fontosságú a ház innovatív tervezéssel történő modernizálása.

De van még más is. Ez nem csak elméleti visszatérés a természethez. De praktikus. Az ember még a saját otthonában is újra felfedezte a zöld növényzet szépségét, és azt, hogy mennyire fontos megvédeni a környező környezetet, hogy újra értékelje, miután megszüntették az összes olyan korlátozást, amely megakadályozza a normális életvitelben. Ezért a természet szeretete mind a fából készült bútorok vásárlását, mind pedig a környezet tiszteletben tartását eredményezte. Egyszerűen fogalmazva: újrahasznosított fa. Itt van tehát a gazdaság és a zöld utáni vágy egyesülése. De ha a választás során ezt a tendenciát is követni akarja, mire kell figyelnie, hogy elkerülje a problémákat vagy a rosszabb, nem ökológiai döntéseket?
Ökológiai tanúsítványok! Ezek a legelső jelek, amelyeket figyelembe kell venni, ha befolyásolni akarja ezt az anyagot. A legfontosabb szervezetek a következők:

- PEFC: ez egy nonprofit szervezet, amely elősegíti a fenntartható erdőgazdálkodást. Valódi nemzetközi szervezet, amely a fenntartható erdőgazdálkodási normák kölcsönös elismerésén alapul

- Az FSC márkanév, amely szó szerint idézve "" azonosítja az erdőkből származó fát tartalmazó termékeket, amelyeket korrekt és felelősségteljesen, szigorú környezeti, társadalmi és gazdasági normák szerint kezelnek ".

Ezért, ha ezek a jelek egy faterméken vannak feltüntetve, az azt jelenti, hogy tudatosan választanak, és alacsony környezeti hatásuk van. De emlékeznie kell egy másik hasznos elemre is az újrahasznosított fa saját otthonában történő használatához. Sokoldalúsága.

Mint korábban említettük, ez az anyag megőrzi maga a fa alapvető tulajdonságait, de hozzáadott értéket képvisel azok számára, akik választják. Ezek egyike az a képesség, hogy ellenáll az időnek és a kopásnak, különösebb gondozás és karbantartás nélkül. Ezenkívül bármely újrahasznosított fa bútor megvásárlásának költsége sokkal alacsonyabb, mint egy új.
Tehát ez csak divat lesz, vagy egy öko-fenntartható trend kezdete?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB