Rekorddarab London: a világ legmagasabb épülete

Amint azt a Realigro -nál tudja, mindig előzetesen szeretnénk bemutatni a világ ingatlanokkal kapcsolatos legfrissebb híreit. Ma különösen egy új rekordra összpontosítunk: a világ legmagasabb, 500 lakásos és 135 m magas moduláris épületére vonatkozó rekordra. Ez az épület az angol fővárosban található. De ne vesszünk el a chaten! Ha te is itt vagy, hogy többet megtudj erről a nagyon különleges hírről, akkor csak el kell olvasnod a következő sorokat! Velünk együtt a Realigro-ban egy rekordot döntő angliai utazásra készül!

Feltételezzük, hogy az előregyártott házak divatja egyre népszerűbb. Valójában az elején kezdtük, mini előregyártott házakkal. Hogy minden igényt kielégíthetnek, miközben kevés helyet foglalnak el. Megfelelő kompromisszum a kényelem és a hozzáférhetőség között az ár tekintetében. Idővel azonban egyre többen döntöttek úgy, hogy előre gyártott házakat választanak.

És mint minden divat, végre sokkal magasabb szintet is elért. A HTA Design építésziroda megalkotta ezt a valóban fantasztikus és példátlan projektet. Az épület már tavaly májusban elkészült, és a Tíz fok becenevet kapta. A sztratoszférikus méretek mellett ez az ingatlan azonnal 546 lakást hozott a bérleti piacra. De nem csak. Hogy ezt a hihetetlen épületet egyedivé tegye, két torony belsejében egy művészeti galéria és egy kávézó is található. Ez utóbbiak 38 és 44 emeletes kiterjesztéssel rendelkeznek.

Természetesen nem kis projektről beszélünk. De hol található az épület?

Azok számára, akik saját szemükkel szeretnék látni, azoknak közel kell menniük az East Croydon állomáshoz. A helyszín megválasztása szintén nagyon fontos, mivel a moduláris ingatlanok új gyöngyszemének köszönhetően ezt a kerületet „kulturális területnek” nevezték el.
Az épület felépítéséhez különböző technikákat és technológiákat alkalmaztak. Mint például a virtuális valóság és a 3D nyomtatás a sarokhomlokzatra szánt különféle prototípusokhoz.
De vajon mennyi időbe telt, amíg befejezte az egészet? Nos, ebben az esetben is meglepődik. Figyelembe véve, hogy mindössze 39 hónapig tartott!
Röviden: rekord lemez után, ami az egész projektet valóban hihetetlenné tette.

Továbbá minden lakószint a lakóterek elhelyezése mellett közvetlen összeköttetésben áll a lakóövezetekkel, edzőterekkel, szociális és szabadidős létesítményekkel. Végül, de nem utolsó sorban a közös munkaterületek! Ami a felhasznált anyagokat illeti, az erkélyek fémszerkezetei és a dekorációk terrakotta érvényesülnek. Általában azonban minimalista megjelenés marad fenn, amelyet különböző cikk-cakk hatást keltő panelek szaggatnak.

Biztosak vagyunk abban, hogy miután elolvasta ezt a rovatot, szeretné meglátogatni ezt a látványos ingatlan- és dizájn eredményt. De ha Ön is kíváncsi arra, hogy többet tudjon meg erről és sok más, az ingatlanszektor körüli hírről, akkor naprakész maradhat. Mindig itt, mindig a Realigron!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB