Az Egyesült Államok és az intelligens munkahatás

A járvány időszakában rengeteg szokás változott. Sajnos sok ember állás nélkül találta magát. Mások viszont másképp dolgoztak tovább, otthonról. Noha az intelligens munka kifejezés a különböző realitásokban már egy ideje általános használatban volt, más országokban csak az elmúlt évben került be és került elfogadásra működési módként.

Az oltások megjelenésével sok realitás döntött úgy, hogy felhagy az intelligens munkával. Mások ehelyett inkább megtartották. Mivel olcsóbbnak, gyorsabbnak és kényelmesebbnek tekintik mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára. Ma azonban úgy döntöttünk, hogy egy adott területre összpontosítunk. Az a terület, amely úgy döntött, hogy egyfajta üdvözlő ajándékot hoz létre sok okos dolgozó munkavállaló vonzása érdekében. A cél a több vidéki térség újratelepítése, valamint a területhez szorosan kapcsolódó erős és szilárd gazdaság fenntartása. Éppen ezért, ha készen áll, kezdhetjük a rovatunkkal!

A mai hír fő területe az Egyesült Államok. Valójában köztudott, hogy a közepes méretű városok és a vidéki területek elnéptelenedése mindig is nagy problémát jelentett a rendkívül fejlett országokban. Valójában mindig is számos kezdeményezést hajtottak végre annak érdekében, hogy az emberek ne hagyják el ezeket a meghatározott régiókat, garantálva ezzel a terület lakosságát.

A távmunka robbanásával a támogatások, az adómentességek és a lakosság vonzására szolgáló egyéb eszközök ugrásszerűen megnőttek. Elég csak annyit mondani, hogy egyes amerikai települések több mint 20 000 dollárt kínálnak ajándékkártyákkal és ösztönzőkkel. 2020 decemberében jelent meg először egy olyan portál, amely lehetővé teszi az összes helyi közigazgatás számára, hogy kommunikáljanak egymással, hogy fiskális kezdeményezéseket fogadjanak el, és pontosan az új lakosság vonzására irányulnak.

De nézzük meg, hogy az okos munkavégzés miként teszi lehetővé e területek újratelepítésének célját, és mindenekelőtt azt, hogy az ingatlanszektorban is hasznos lehet-e. Az elnéptelenedés elkerülésének szükségessége, különösen a vidéki térségekben volt az a szikra, amely számos kezdeményezést felrobbant. Ilyenek például az infrastrukturális modernizáció, a rendkívül elmaradott városok intelligens városokká történő átalakítása, és mindenekelőtt a szabad munkatársi területek létrehozása az egész területen.

A legfrissebb statisztikai adatok szerint az elmúlt évben több mint 10 millióan döntöttek úgy, hogy házat költöznek, elhagyva a nagyvárosokat, hogy a szomszédos területekre költözzenek.

A külvárosokban, vagy mindenesetre olyan területeken, ahol a házak ára sokkal megfizethetőbb, ahol rendkívül békés és szuggesztív környező természeti környezetben is gyönyörködhet. Gondoljunk például Los Angeles és New York tengerparti területeire. Ezeken a területeken a statisztikák szerint tízből négy ember úgy döntött, hogy átköltözik, köszönhetően annak a lehetőségének, hogy gond nélkül otthon dolgozhat.

De ne gondold, hogy csak a magánpolgárok akarják folytatni az okos munkát. Az irodapiac is változik, tekintve, hogy sok vállalat támogatja azt a gondolatot, hogy kisvárosokba költözzenek, hogy az öko-fenntarthatóbb vállalati kultúrát is magukévá tegyék!
Ha többet szeretne megtudni erről és sok más témáról, figyelje a Realigro-t!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB