Lord vagy Lady? 60 euróval lehet!

Ki ne kívánt volna angol lord vagy hölgy lenni és egy csodálatos kastélyban élni? Különösen abban az időszakban, amikor a romantika, mind az otthoni dekoráció szintjén, mind pedig történelmi korszakként, újra divatba jön. Számos tévésorozatban, például a Bridgertonban is részt vesz, a romantika visszanyeri a magasságot. De ha azt mondanánk, hogy visszamehetsz az időben, elhinnéd? Nos, a mai mini útmutatóban lehetőséget akarunk adni arra, hogy skót lorddá vagy hölggyé váljon. Ami szükséges? Nos, '' csak '' 60 euróra van szükség! Ha ez érdekesnek tűnik számodra, maradj velünk. Mert hamarosan felfedjük, hogyan töltheti be ezeket a szerepeket nagyon minimális befektetéssel! Kezdjük!
A kezdeményezés, amint arra számítottunk, skót szívű. Valójában a Highland Titles társaság nemes célt javasolt (csak azért, hogy a Lordok témában maradjon). A föld csodálatos tájainak védelmének és megóvásának javítása.

És tudod, Skócia valóban irigylésre méltó táji örökséggel rendelkezik. Az e nagyon érdekes kezdeményezéssel összegyűjtött pénzt az ezen a területen tevékenykedő szervezeteknek, de a szociális szektorban működő szervezeteknek és szövetségeknek is felajánlják. Nagy kihívás, amely nagy érdeklődést vált ki a helyi lakosság körében. De külföldi is! De nézzük meg, hogyan valósíthatjuk meg ezt a bizonyos vágyat, ugyanakkor sokakban közösek. A földárak 60 eurónál kezdődnek, legalább egy négyzetméternyi földterületnél. 0,09 négyzetméternek megfelelő mértékegység. Tíz négyzetméter viszont 90 euróba került.

100 négyzetméter, 180 euró. A kezdeményezés szervezete azt is kijelenti, hogy a föld megvásárlása után a tulajdonosok kiállítják a 'Laird', Lord vagy Lady of Glencoe igazolást. De nem csak. Ehhez a dokumentumhoz hozzárendel egy mappát, amely pergamenre szabott, személyre szabott jogi értékű dokumentumot tartalmaz. Amellett, hogy a Glencoe erdő térképe tartalmaz egy útmutatót, hogy hozzáférhessen új vagyonaikhoz és meglátogassa azokat.

Ezt az érdekes kezdeményezést követően nem hiányoztak olyan események, amelyek a legteljesebb mértékben népszerűsítették. De amely az új földtulajdonosok közvetlen bevonása mellett ösztönözte és érzékenyítette a környezetvédelmet. Furcsa, de igaz, a skót lord vagy hölgy válása iránti kérelmek után megnőtt a tárlatvezetések iránti érdeklődés (és számuk) ezekre a csodálatos zöld helyekre is. Szép lelet, amely remélhetőleg példaként szolgálhat más kulturális helyekhez és felbecsülhetetlen tájértékekhez.

A skót formula nem volt a legelső, amelyet így alkalmaztak a zöld iránti szeretet felélesztésére. Hasonló tevékenységeket folytattak Portugáliában is annak érdekében, hogy a lakosság nagyobb érzékenységet élvezzen a környezet és annak védelme iránt. Reméljük, hogy az ilyen típusú hírek sokakban fokozhatják és felébreszthetik a természet iránti szeretetet. Lehet, hogy a kulturális és a táj reneszánszának egy új formája?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB