London Covid célkeresztjében: aggasztó előrejelzések

Kétségtelen, hogy lehetetlen olyan országot dekrétálni a világon, amelyet nem sújtott erősen a világjárvány vészhelyzet. A referenciaágazatoktól függetlenül bármely ország gazdasági szerkezetét alaposan tesztelték. Amint azt korábbi útmutatóinkban megállapítottuk, a lakosságot támogató kormányzati iránymutatások nem voltak kevesek. Egyes államok inkább a kamatláb emelését részesítették előnyben. Mások azzal, hogy csökkentik őket, gyorsabb gazdasági recirkulációt remélnek.

Sok tulajdonos úgy döntött, hogy kivonja ingatlanját a piacról, hogy elkerülje a túlzott leértékelést. De ha eddig a történtek elemzésével foglalkoztunk, a mai oszlopban perspektívát fogunk váltani. Válaszokat adunk az iparági szakértők által feltett fő kérdésekre. Különösen a londoni helyzet lesz a tanulmányunk tárgya, amely - mint már láttuk - nagyon kritikus. Tehát, ha kíváncsi vagy érdekli ennek a lenyűgöző múltkori városnak az ingatlanja, kezdhetjük!
Stúdiónkat felavathatjuk azzal, hogy kijelentjük, hogy Londonban a harmadik hullám szempontjából nagyon erős pesszimizmus tapasztalható. Nemcsak egészségügyi szinten, hanem a gazdaság és az ingatlan tekintetében is. Bár Covid valóban ijesztő számokat ért el, az ebben a városban elfogadott intézkedések nem tűnnek olyanoknak, amelyek garantálnák a fertőzési görbe visszafogását. Továbbá nem hiányoznak érzéketlenségek a kérdés iránt, tekintve, hogy úgy tűnik, sokan egyáltalán nem akarnak aggódni a korlátozások miatt. A hírműsorok minden nap megőrülnek a normális életvitelre vonatkozó hírekkel az óvintézkedések ellenére a társasági élet és az összejövetelek csökkenéséhez vezetnek. Ezért ebben a városban az úgynevezett harmadik hullám hirtelen közeledése várható.

Az ingatlanok súlyosan sújtottak, különösen a kis bérlakások tekintetében. A zöldfelületek hiánya és az ingatlanok adóztatásának csökkentése vonzóbbá tette az adásvételi szerződések megkötését a bérleti díjakhoz képest. Arra is emlékezünk, hogy Londonban a tulajdon megszerzésének „kultúrája” szinte teljesen hiányzik. Köszönet a városra jellemző többnemzetiségű jellegnek is.

Ezért várhatóan a korlátozások erőteljes szigorítása, amelyet már amúgy is rosszul tartanak be, és csökken a belvárosban lévő ingatlanok vásárlása iránti érdeklődés. Ennek oka a bezárás időszakában felkeltett zöldhatás, amelynek eredményeként kiemelkedett az érdeklődés a zöldebb természettel körülvett természetesebb területek iránt, a nagy bevásárlóutcákhoz és általában a tipikusan éjszakai szórakozóhelyekhez képest. A hipotézis egy valódi üzletfutásé, amely ebben az időszakban már érvényesül. És a bérleti görbe fokozatos csökkenése. Ebben az esetben a kérdés nem az, hogy „hogyan alakul a helyzet”, hanem az, hogy az értékesítés fellendülése meddig tart a bérleti szerződések rovására. Ha további információkra kíváncsi, akkor csak tovább kell követnie portálunkat. Minden nap számos új cikket talál a világ ingatlanokról. Különös figyelmet fordítva a Covid vészhelyzethez kapcsolódó dinamikára!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB