Alternatív terasz: divat 2021!

A terasz birtoklása sokak álma, azok számára, akik már élvezik ezt a kiváltságot, szeretnének valami alternatívát létrehozni. Különböző. A szép évszakot már régen felavatották. Ezért a mai oszlop erre a nyárias elemre fog koncentrálni. Megadja a megfelelő tanácsokat, hogy terasza valóban alternatív legyen. És mindenekelőtt a 2021 nyarára diktált trendeknek megfelelően! Kijutni a névtelenségből és a banalitásból. Nyilvánvaló, hogy mint mindig, most is gazdaságos, de hatékony alternatívákat mutatunk be! Tehát, ha készen áll, elkezdhetjük!

Idén a létező legfényesebb színkombinációval avatták fel. Ez az Ultimate Grey - Pantone 17-5104 és Illuminating - Pantone 13-0647 kombinációjából született. Miért, azt mondhatjuk, hogy ez a fantáziák éve. Geometria és búcsú monokróm. De melyik mintákat és színeket kell választani a divat, a kreativitás és a személyes ízlés ötvözéséhez? Annak érdekében, hogy a terasz valóban alternatív legyen, a szakértők azt javasolják, hogy játsszanak a tenger és a föld színeivel. Attól függően, hogy hol található az otthona, vagy egyszerűen attól, hogy milyen atmoszférát szeretne létrehozni.

Hasznos és kifinomult példa az ilyen színű szöveteken kívül a könnyű természetes elemek kiaknázása. Ilyenek például a fehér erdők, a szürke kavicsok és az átlátszó üvegdíszek. Így garantált az egyensúly és a frissesség!

De ez még nem minden. Alternatív terasz készítéséhez a vizuális divatot a hangok kísérik. A klasszikus álomfogók választása, amelyek kellemes hangokat sugároznak a széllel, hozzáadott értéket jelenthetnek teraszán.

Ha a keleti hagyományok kedvelője, akkor teraszán elhelyezhet egy kicsi, gazdaságos, de igazán pihentető hangszert is. A tibeti harang a legjobb a zen-légkör megteremtéséhez. És még több van! Nem kell tudni, hogyan kell játszani! Csak érintse meg, hogy értékelni tudja finom és pihentető hangját!

De az alternatív terasz 2021-es divatja nem áll meg itt! A klasszikus terasznövények mellett fontos a célzottabb dekorációkra is gondolni. Annak megértéséhez, hogy melyek a legalkalmasabbak, fel kell tenned egy kérdést: Hogyan akarom használni a teraszt? Ha szeretné kihasználni ezt a helyet ebédre vagy vacsorára a barátokkal, akkor nyilvánvalóan olyan asztaldíszekre kell összpontosítania, amelyek akkor is megmaradhatnak, ha a kedves pillanat letelt. Ilyenek például a kopott, sikkes stílusú vázák vagy a lámpák (időtlenek!).
Vagy a kerámia szerelmeseinek választhat néhány csodálatos fali lemezt!

Röviden, a divat soha nem áll le, és soha nem hasonlít az idei évhez az újjászületés és a könnyű érzés, amelyet bárki szeretne! És talán a terasz átalakításával történő újraindítás lehet a legjobb megoldás. Hogy teljes mértékben átélhessem ezt a nyarat! Ha kíváncsi más hírekre, maradjon velünk! Mindig itt, mindig a Realigrón! Az ingatlanok és az összes kapcsolódó ágazat híre, csak egy kattintásnyira van!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB