Európa legnagyobb társasháza

Az ingatlan együtt jár a technológiával. Köztudott, hogy ez a két szektor egyre inkább kettős cselekményhez kapcsolódik. Abban az időszakban, amikor az innováció soha nem túl sok, új hírek jelennek meg a többihez képest. Még egy megerősítés arról, hogy az ingatlanszektor folyamatosan fejlődik. Az új kihívásoknak és a potenciális befektetők igényeinek való megfelelés. Miért döntöttünk ma egy példátlan újdonságról. Közvetlenül Németországból érkezik Európa legnagyobb társasháza, de… 3D nyomtatással!
Tehát, ha érdekli ez a téma, és szeretne többet megtudni, akkor csak tovább kell olvasnia a következő sorokat! szóval, ha készen áll, kezdhetjük!

Kezdjük a leendő társasház szerkezetének elemzésével három d-pontos nyomtatásban, amely 5 lakásból áll, három emeleten elrendezve, 380 négyzetméter alapterületen. Teljesen egy 3D nyomtató segítségével épült.
egy igazán ambiciózus projekt, amelyet a bajorországi Wallenhausenben építenek meg.

Az a projekt, amely ezzel a projekttel foglalkozik, más tanulmányokat végzett és a projekthez hasonló projekteket hajtott végre. Mint az első 3D nyomtatott lakóház, szintén Németországban, pontosan Beckumban.
A cél egy új típusú konstrukció felavatása, amely határozottan gyorsabb, ugyanakkor öko-fenntarthatóbb, mint a hagyományos. A vállalat, a projekt szóvivője demonstrálni kívánja, hogy a 3D technológia nagy lakóegységek nyomtatására is használható. Az építőipar, de az ingatlanszektor új eleme is, amelynek elsődleges fontosságú szerepe lesz.

A projekt megvalósításához használt nyomtató a Gantry BOD2. Igazi technológiai gyöngyszem, mint ilyen nyomtató, nyomtatófejjel van felszerelve, amely csak egyszer kalibrálva képes hosszú ideig szabadon mozogni. Így sokat takaríthat meg mind az idő, mind pedig elsősorban a költségek szempontjából. Nyilvánvaló, hogy egy másik fontos elem, amely időt és pénzt takarít meg, maga a nyomtató azon képessége, hogy az ingatlan építésénél figyelembe vegye mind a víz-, mind az elektromos csatlakozásokat és más alapvető elemeket.

A vállalat reméli, hogy ez egyike a számtalan projektnek, amely megvalósítható ennek az eszköznek a használatával. A mostanihoz hasonló időszakban ez a hír kétségtelenül jó előjel. Világos példa arra, hogyan lehet ilyen kritikus időszakokban is megújulni és mindenekelőtt fenntarthatóbb és avantgárd alternatívákat találni.

A 3D-s építőiparban nem csak a német tapasztalat tapasztalható. Valójában számos tanulmány készült ezen a területen, és a projekteket különböző építőipari vállalatok hajtották végre. Az egyetlen közös nevező pontosan az alkalmazott eszköz volt, amely nyilvánvalóan egyre meghatározóbbá válik mind az ingatlan, mind az építőiparban. Lehet, hogy ez egy új korszak kezdete? A kérdés megválaszolásához csak naprakésznek kell maradnunk

.Hogyan kell csinálni? Hírünk révén!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB