A leértékelt extra luxus: a legfrissebb hírek

Az előző oszlopokban rávilágítottunk arra, hogy az ingatlanok luxusszegmense hogyan is szenvedett példátlan kárt. Bár a befektetők körében a remény világszerte nőtt, a COVID-19 elleni oltásoknak köszönhetően a gyógyulás jelei még mindig lassúak. Különösen észrevehető volt, hogy a legtöbb nagyvárosban hogyan nőtt jelentősen az ingatlanvásárlás ára. De nem csak. További változás, amely a nemzetközi ingatlanszektort jellemezte, az volt, hogy a vásárlók részéről meg kellett határozni a nagy zöldfelületű ingatlanokat, ahol akár a lezárás időszakában is pihenhetnek. Mai rovatunk azonban nem a korábban említett témákra fog koncentrálni, hanem arra, hogy egy nagy metropolisz, például New York, a város egyik legfontosabb felhőkarcolójának értékesítési költségeinek óriási csökkenését tapasztalhatja.

Tehát, kedves olvasók, ha további információkra kíváncsi vagy szeretne csatlakozni a Big Apple potenciális befektetőinek köréhez, javasoljuk, hogy olvassa el ezt az oszlopot. A szóban forgó felhőkarcoló, amely a New York-i újságok főoldalainak vitathatatlan sztárja, és a One57. Mielőtt képviselte volna a világjárványválság jelképét a téglák világában, ez a felhőkarcoló több mint egymilliárd dolláros eladást ért el mindössze hat hónap alatt, 2014-ben. Emellett felismerjük New York történelmének legdrágább átmenetének további rekordját: egy több mint 1000 négyzetméteres penthouse-t több mint 100 millió dollárért (80 millió euró ellenértékéért) adtak el. Beszéljünk tehát túlzott alakokról, amelyek soha nem jelentettek volna hasonló sorsot, mint amely ez a felhőkarcoló az emberiség történelmének egyik legsötétebb periódusában van. Amint azt korábbi útmutatóinkban megállapítottuk, az ingatlanpiac, hasonlóan a többi gazdasági ágazathoz, megpróbál alkalmazkodni a pillanatnyi igényekhez.

De ha a legtöbb esetben, amint arról a különféle cikkekben beszámoltunk, a piacon lévő ingatlanokkal kapcsolatos árak továbbra is szabványosak vagy emelkednek (különösen, ha luxuspiacról beszélünk), ugyanez nem mondható el a One 57-ről. úgy gondolja, hogy a közelmúltban befejeződött egy 58. emeleti lakásvásárlás, 51% -os kedvezménnyel a 2014. évi piaci árhoz képest.

Nyilvánvaló, hogy ez nem akármilyen lakás, hanem egy 416 négyzetméteres épület. És ha ezek a hírek nem közvetítik a helyzet tényleges súlyosságát, akkor szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ágazat szakértői ezeket az adatokat elemezve azt mondják, hogy aggódnak az ingatlanszektor sorsa miatt. Milyen következményei lesznek ennek az ügynek a pandémiás vészhelyzet lezárása után? Sajnos nincsenek meg a szükséges eszközök ahhoz, hogy megválaszolhassuk ezt a kérdést. De biztosítjuk Önt, hogy a következő útmutatókban folytatjuk a tájékoztatást erről a témáról és az ingatlanok köré vonzó ágazatokról!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB