Intelligens munka, amely megváltoztatja az ingatlanokat

Többször foglalkoztunk az „intelligens munka” témával, összekapcsolva azt az evolúcióval, amelyen az ingatlanok zajlanak. Többször beszéltünk azokról az új célokról, amelyek fokozatosan kialakulnak a nemzetközi ingatlanpiacon. De ma úgy döntöttünk, hogy új szempontból közelítjük meg a kérdést. A sokak által feltett kérdés a következő: mik az új trendek, amelyek az ingatlant és az okos munkát érintik? Ha Ön is kíváncsi arra, hogy többet tudjon meg, akkor jó helyen jár. Mi, a Realigro, létrehoztunk egy mini oszlopot, hogy meg tudjuk jósolni és elemezni ezt a jelenséget. Tehát, ha készen áll, felavathatjuk!

Nem meglepő, hogy a pandémiás vészhelyzet előtt sok országban oly ismeretlen „intelligens munka” kifejezés mára általánossá vált. De hogyan tudja felforgatni az ingatlanokat az az ideiglenes megállapodás, amely a munkahelyet a munkahelyről az otthonra mozgatja? Tud és hogyan! Kezdjük azonnal azzal, hogy elemezzük, mi történik és hol rögzítették a tégla piacon a fő „metamorfózist”. Először is, ami nagy érdeklődést váltott ki az ipar szakértőiben, az az első otthon költözését érinti. Pontosan a legtöbb esetben a legtöbben úgy döntöttek, hogy véglegesen a nagyvárosok hátországába költöznek, amennyiben érintetlen helyek közelében vannak, vagy biztosak lehetnek abban, hogy nagyobb erkélyes vagy szabadtéri kerteket választanak. Ez az egyszerű fordulat döntő fontosságú volt.

Mivel meg kell jegyezni, hogy a tökéletes lakóhely és munka keresése egybeesik. A nagy metropoliszok háttere elvileg a gazdaság dobogó szívét képviseli. Figyelembe véve, hogy sok vállalat a munkavállaló kezébe hagyta a munka megválasztását, személyesen vagy távolról végzett munkát illetően, a vásárlók úgy döntöttek, hogy vegyes megoldást választanak. Ezenkívül szükség volt arra, hogy „Zen” helyet kapjunk az otthonában. Kapcsolat a természettel. Egyedülálló és sérthetetlen hely, ahol pihenni és áramtalanítani lehet egy napos munkát egy helyen.
De ha a legtöbben az első választás mellett döntöttek, akkor a rangsor második részét is meg kell említeni, százalékban kifejezve. Még szélsőségesebb alternatívát választottak, kiváltságot adva a munkahelyi kényelemnek.

Olyanokról beszélünk, akik úgy döntöttek, hogy az okos munkát soha nem látott életváltássá alakítják át, átköltözve a szív helyeire. A hegyek, a tenger, a tó az intelligens munka, de az ingatlan új forgatókönyvei. Egy időtlen ünnep, amely sok országban szükségessé tette a történelmi jelentőségű helyek vagy turisztikai célpontok fokozását, amelyekről a folyamatban lévő járvány miatt teljesen megfeledkeztek. Ezért nem meglepőek az „egy euró házak” kezdeményezések és az a sok pénz, amelyet a különböző kormányok kiosztottak e valóság újrafejlesztésére. Még a vállalatok is előnyben részesítették, ahol lehetséges, hogy otthagyják az irodákat, és valóban okos módon figyelemmel kísérik alkalmazottaikat. Lehet, hogy ez egy új korszak kezdete?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB