A függetlenség nő: akár az ingatlanügyekben is

Ma sok országban ünneplik a nemzetközi nőnapot. Különleges elmélkedés napja, különösen abban az időszakban, amikor a nemi alapú erőszak továbbra is jelen van a társadalmi struktúrában. Olvasóink előtt tisztelegve úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy női rovatot. A mai cikk vitathatatlan főszereplői a nők választása a választott ingatlanok szempontjából. Ismeretes, hogy a pandémiás vészhelyzet jelentősen és gyakran visszafordíthatatlanul megváltoztatta-e választásainkat és szokásainkat. Azt szeretnénk azonban elemezni, hogy mik voltak és vannak a női preferenciák, amikor az értékesítési vagy bérleti szerződésekről van szó. Nos, ha téged is érdekel ez a téma, akkor jó helyen jársz. Szóval, csak el kell kezdenünk!

Azt mondják, hogy a nők az évek során a férfiakkal azonos jogok megszerzéséért folytatott számos nemi küzdelemnek köszönhetően természetesen hajlamosak a függetlenségre. Ellentétben a középkori elképzelésekkel, amelyek szerint a nőt „a kandalló angyalkájának”, a család és a ház őrének kell tekinteni, szerencsére manapság ez az ideológia elmúlt. Lássuk, valójában az elmúlt években a nők nagyobb arányban voltak-e, mint a férfiak, akik bérleti szerződést kötöttek. Ezek közül sokan önálló megoldásokat választottak, mások az egész családi egységre vonatkozó megoldások helyett. De milyen típusokat preferálnak a nők?

Először a független szállást azonosítjuk, a tavalyi évhez képest, 23% -os arányban. Ehelyett a második helyen a független magokat találjuk, 17 százalékponttal. Nem hiányoznak további autonóm megoldások sem, amelyek azonban a társadalom egyértelmű jele a világjárvány utáni evolúcióban. Önálló villákról beszélünk, amelyek azonban nagy belső és külső terekkel rendelkeznek. Az egyszerű erkéllyel vagy zöld sarokkal rendelkező házakra szintén nagy a kereslet. Ebben az esetben ez az arány 15% -kal több, mint 2020-ban. A korábbi évekhez képest a nyaralók és sorházak nem változtak jelentősen.

Új választás jelenik meg a nemzetközi színtéren. Évek óta jellemzően férfiasnak tekintik. Alternatív befektetési forma: a doboz. A klasszikus lakáshoz képest a doboz sokkal egyszerűbb irányítású, és 6% -os éves hozamot garantál. Érvényes alternatíva azok számára, akik aktívan befektetnek az ingatlanokba. Nyilvánvaló, hogy ezért az ingatlanok is rózsaszínűvé váltak az elmúlt években. Fontos üzenet, amelyet szeretnénk aláhúzni és továbbadni. Különösen a zárt és nőgyűlölő mentalitás továbbra is nehézkes jelenléte a társadalomban.

Ezen a napon szeretnénk köszönetet mondani olvasóinknak. Kívánjuk, hogy mindig legyen ilyen dinamikus ebben és más szektorokban, lebontva a nemek közötti egyenlőséget. Minden nap számos hírt talál a nemzetközi ingatlanpiacról és annak fejlődéséről. Ha kíváncsi rá, hogy többet tudjon meg erről és más témákról, a következő hashtaget dobjuk Önnek: #stayrealigro!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB