Covid elleni otthon

Ki gondolta volna, hogy az otthon élés és a munka lesz az új normális helyzet? A világjárvány a világjárványban súlyos nehézségeket okozott. És mindenekelőtt mindannyiunk határait és szükségleteit hangsúlyozta. Az ágazatunkban, az ingatlanügyben, kiderült, hogy elsődleges fontosságú, hogy helyet tudjunk szerezni az otthon autonómiájának és békéjének. Emlékeztetni kell arra is, hogy az alapvető higiéniai szabályok megítélése is mennyire megváltozott, eljutva bizonyos esetekben akár a pszichológiai zaklatottság szintjéig is. De ma úgy döntöttünk, hogy megosztunk veletek egy nagyon különleges projektet. Az átmenetinek remélt, de a valóságban helyhez kötöttnek bizonyult helyzet eredménye.
Tehát, ha biztos abban, hogy többet tud, a következő sorokban bemutatjuk a 'Casa Covida' projektet! Kezdjük!

Ez az újdonság, amint azt már előre láthattuk, abból adódik, hogy képesnek kell lennie az összes kényelem fenntartása mellett történő elszigetelésre. A szerkezet Coloradoban épült. Megvalósításához pedig egy szuperinnovatív technológiát alkalmaztak. Az elmúlt évek talán legreprezentatívabbja. 3D nyomtatás. Módszer, amelyet a Feltörekvő Objektumok használtak az ingatlanokkal kapcsolatos nagyon fontos munka befejezéséhez. De nézzük meg most a szerkezetet. Ez valójában nem ház. De egy kunyhó. Ez a választás nem volt véletlen, mivel annak szükségessége, hogy képes legyen elzárkózni a környező környezettől, további igényt generált. A természetes környezetben való élet. És tudod, a kunyhó kezdetleges jellege lehetővé teszi ennek a célnak az elérését. A kunyhó a San Luis-völgyben található.

Egy sivatagi terület, amely a környező valóságtól elszigetelt egyszerű életet igazi 360 fokos élménnyé alakítja át. A szerkezet három hengeres térfogatra oszlik. Összekapcsolódnak egymással, és a kunyhó „csontvázat” képviselik. A felhasznált szerkezetekhez használt anyagok nem véletlenszerűek. Homokról, iszapról, vízről és agyagról beszélünk. Több mint fenntartható választás, amely hűen emlékeztet egy természetes és ökológiai projekt ötletére. Kérdezheti, hogyan kombinálhatók ezek az anyagok a 3D technológiával. A válasz egyszerű. A „szent” használatával. Robotkar, amely szabályos alakokat hoz létre, amelyeket később megszárítanak és megkeményednek a napon.

A készülékeket ezen az innovatív építési technikán keresztül is behelyezték és megtervezték. Világos példa arra, hogy a fő irány pontosan az öko-fenntarthatóság felé mutat-e a fogyasztás szempontjából is.
Az egész szerkezetnek saját relaxációs területe is van, ahol tovább értékelheti naturalisztikus hivatását. Röviden, egy fantasztikus projekt azok számára, akik olyan környezetet szeretnének létrehozni, amely távol áll az általunk tapasztalt időszakot jellemző kritikus kérdésektől.
A legmenőbb rész? Kétségtelenül a fukszia tető, amely miatt az egész ház hatalmas kaktusznak tűnik. Röviden, a tökéletes keveredési mód a coloradói sivatagban, nagyszerű stílusban.

Mit mondhatnék, világos példa arra, hogy az innováció és a fenntarthatóság kombinálása miként lehetséges a kritikus időkben is!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB