Többszínű ingatlan

Ki mondta, hogy a többszínű csak az időtlen 80-as években volt divatos? Valójában úgy tűnik, hogy az erős, merész kombinációk minden téren divatban vannak. Divat, haj és még ágazatunkban is: ingatlan! Életünk kétségtelenül nehéz volt, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a 2021-et egy kis pánik és örömmel kezdjük. Tehát egy bizonyos nemzethez viszünk kultúrájáért, és soha nem várná el, hogy mit fogadhat. Utunk célpontja Irán. Bölcső, amely sok éven át fogadta a Perzsa Birodalmat, ma Irán olyan nemzet, amely számos vallási konfliktusáról is ismert, amelyek az évek során sajnos jellemezték. De a mozaikok, a színek és a fűszerek országa is.

Röviden, mint minden keleti ország, Iránnak is megvan a varázsa. De számunkra a Realigróban ez a hely más okból is említést érdemel. Iránban létrejött az első tarka falu, amely minden szándék szerint homokból született. Ha kíváncsi többet tudni, akkor csak folytatnia kell a cikk elolvasását. Először is meg kell érteni, hol található ez a falu. Nos, a szerencsés terület a strand Hormuz szigetén. A Perzsa-öbölben. Azok a színek, amelyek további szépséget adnak ezeknek a sajátos szerkezeteknek, a föld, a kék és a zöld árnyalatait idézik fel. Ennek az ősi és kifinomult kultúrának tipikus színei.

Az építész, aki megfogalmazta és strukturálta a projektet, a Zav stúdióhoz tartozik. Úgy döntött, hogy az építészet világában jól ismert módszertant alkalmaz ennek az ingatlancsodának a létrehozására. Valójában kihasználta a híres iráni építész, Khalili Nader által indított tárgyalást. Ez a módszer a nedves talaj tekercseinek egymásra rakásán alapul. Röviden, homokvárak minden tekintetben! De honnan származik ez a kezdeményezés? Attól kezdve, hogy sok helyi vállalkozást támogatni kell a gazdasági harcok miatt állandóan válságban. De nem csak. Annak érdekében, hogy egyfajta egységes turisztikai teret lehessen létrehozni, amely sok vállalkozónak munkát adhat, de olyan fiataloknak is, akik a válság és a háborúk miatt stabil foglalkoztatás nélkül találták magukat. Röviden, ebben az esetben a kultúra csatlakozik az ingatlanokhoz, és megpróbál olyan terméket létrehozni, amely viszont megszüntethet minden magasságkülönbséget. Legyen az társadalmi, gazdasági vagy kulturális. De hogyan érzékelte ezeket az alternatív homokvárakat a lakosság? Az elismerés figyelemre méltó volt. Remélhetőleg a turisták és az új generációk számára is így lesz.

Bár az általunk tapasztalt időszak kritikus, ezek a hírek lehetővé teszik számunkra, hogy megértsük, hogyan lehet a legösszetettebb helyzetekben is egy teljes gazdaságot feléleszteni. Csak ötletességgel és jó adag technikával. Akárcsak ebben az esetben. Tehát, ha többet szeretne megtudni az ingatlanpiacról és annak furcsaságairól, csak naprakésznek kell maradnia itt, portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB