A thaiföldi ingatlanok újraindítása

A világjárvány-vészhelyzet miatt számos nemzetközileg elismert helyszínen gazdaságuk összeomlott. Különösen az ingatlan- és turisztikai szektor patthelyzetbe került. Különösen azokban a paradicsomi desztinációkban, ahol sajnos az egészségügyi rendszer nem a legjobb. De az első oltásokkal már sok olyan célpont van, amely újra megnyitja az idegenforgalmat és a tégla piacot. Ezek egyike, Thaiföld. Tudod, ezt a földet nem kell bemutatni.

Mindannyian egyszer az életben szerettük volna meglátogatni. Vagy akár költözzön át, és éljen egy igazi paradicsomban. Nos, úgy tűnik, hogy ez a megfelelő alkalom az utazás megtételére. Ha Ön is e csodálatos álomstrandok szerelmesei közé tartozik, és gondolkodik rajta ... olvassa tovább a következő sorokat! Mert talán épp ebben az évben lehetne megszervezni a régóta halasztott utat!

A thaiföldi turisztikai és ingatlanszektorból fakadó indukció nagyon magas. Valójában ez a két fő ágazat, amelyek nyilvánvalóan nagyon súlyos visszhangot kaptak ebben a kritikus történelmi időszakban. Éppen ezért az önkormányzat több mint egy évig tartó országhatárok lezárása után úgy döntött, hogy megnyitja kapuit a turisták előtt. De nagy értelemben. Hogyan? Az "Egy éjszaka, egy dollár" program révén. Miből áll ez a kezdeményezés? Csak az oltott turisták számára nyílik lehetőség, ennek a turisztikai revitalizációs tervnek a célja nagyon egyszerű. Kínáljon turistáknak tekintélyes tartózkodást csupán egy dollárért éjszakánként a helyi gazdaság újraindítása érdekében.

De vajon ez a kezdeményezés elegendő lesz-e ahhoz, hogy minden újrakezdődjön? Úgy tűnik! Szakértők szerint valójában sok potenciális befektető néhány tárgyalást éppen folyamatban hagyott, éppen azért, mert lehetetlen volt a helyszínen lenni. Mind a ház megtekintésére, mind a tulajdonossal való közvetlen beszélgetésre. Nos, ezzel a kezdeményezéssel azt remélik, hogy sikerül őket is vonzani, akik túlzott összegek elköltése nélkül térhetnek vissza a helyre.

De hány éjszaka lesz elérhető ezen az áron, tekintve, hogy a kezdeményezés júliusban kezdődik? Kb. 70 000! Meglepő szám! Nyilvánvaló, hogy a következő kérdés, amit feltesz magának: Hogyan tudják a szállodák minden más költséget ilyen alacsony áron fedezni? A kormány úgy döntött, hogy jelentősen hozzájárul ezen kiadások fedezéséhez. Abban is bízunk, hogy az ágazat újraindítása után a generált indukált érték még magasabb lesz, mint a korábbi években. Az emberek ugyanis nem várnak másra, csak utazásra, miután több mint egy évet bezártak otthonaik falai közé.

Mi lesz ennek a csodálatos turisztikai desztinációnak a sorsa? Képes lesz helyreállni a súlyos nemzetközi válság ezen időszakát követően? Ennek megismerése érdekében kérjük, hogy maradjon naprakész a portálunkon. De nem csak ehhez a témához. De minden, ami az ágazatunkkal kapcsolatos. Az a tégla! És te, szeretnél egy jó utat tenni Thaiföldre ebben az évben?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB