Szociális lakások lakott házak számára: Madrid újdonsága

A Covid vészhelyzet által leginkább érintett Madrid egyik realitásának sikerül ismét kiemelkednie. A globális válság problémáinak kezelésére egy újabb stratégiai tervet hajtott végre. Mindig olyan ingatlanokkal összefüggésben, amelyek nem jelentéktelen metamorfózis felé tartanak. Mind jogalkotási, mind gazdasági-társadalmi szinten. Tehát nézzük meg, hogyan épül fel ez az új rendelkezés, és miért tekintik az elmúlt hónapok egyik legsikeresebb beavatkozásának.
Kezdjük!

Kezdjük azonnal a szabályozási beavatkozás kedvezményezettjeinek meghatározásával. Az „elfoglalt” ház jelensége az elmúlt években különösen elterjedt egész Európában. A ház alá ezt a reform, mint szükséges, idézve a referencia dokumentum, hogy a lét `` által elfoglalt idegenek és jogosulatlan módon, a tény, hogy bizonyítani kell a bejelentés a megfelelő panaszt vagy kifogást, és a nem-hozzájárulást a birtokos helyzetét igazoló cím birtokosai ".

Eredetileg szokatlan jelenség, de sajnos ma már a spanyol ingatlanokhoz kapcsolódó szokásos dinamika része. Ennek oka, hogy Madrid autonóm közössége úgy döntött, hogy módosítja a 2016. évi 52. rendeletet, amely szabályozza a tanácsház odaítélésének folyamatát és követelményeit. Hogyan? A kedvezményezettek kategóriájába beletartoznak azokon kívül, akik gazdasági nehézségekben élnek, azokat, akiknek saját otthonuk illegálisan tartózkodik.

Nyilvánvaló, hogy ez egy ideiglenes lakhatási helyzet, amely akkor jár le, amikor a közvetlenül érintettek a jogi beavatkozások és a kapcsolódó határidők révén visszanyerhetik otthonukat. A kormánytöbbség által jóváhagyott reform, amely úgy tűnik, kezdi meghozni a gyümölcsét. Sok jelentkező volt, addig a döntésig, hogy a rendőrség „konkrét” segítséggel ösztönözze ezt a kezdeményezést. Ki próbálja megoldani az egyes eseteket a különböző folyamatok további felgyorsítása érdekében.

Segítség a nagy jelentőségű bürokráciának. De egy olyan társadalom számára is, amely most fáradt és dezorientált az egészségügyi problémák miatt. Valójában emlékeztetünk arra, ahogy a cikk elején vártuk. Spanyolország és különösen a madridi közösség sajnos tragikus számokat regisztrált a fertőzöttek és a Covid-19 által okozott halálozások tekintetében.

Ez a teljes egészségügyi rendszer tényleges összeomlását is előidézte, ami ugyanazt a rendszert a betegek el nem fogadásához és a fent említett sürgősséggel nem összefüggő kritikus kérdésekhez vezette. Ezért valóban említést érdemel az a hír, hogy a lakosság jelentős segítséget nyújtott, és aki ebben a helyzetben szintén megszállta saját otthonát.

Reméljük, hogy ez lesz a számtalan hír, amely megkoronázza a nemzetközi ingatlanügyeket az elkövetkező hónapokban. Ha többet szeretne megtudni a témáról, de naponta információt szeretne kapni az ingatlanpiaccal kapcsolatos egyéb területekről is ... csak velünk kell maradnia. A Realigro minden nap a hivatalos blogja lesz, így egyetlen hír sem marad le a tégla világából! Maradj velünk, maradj Realigro!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB