Az álomház megváltozik: az új kívánságok

Erről már a korábbi útmutatókban is beszámoltunk. De tovább kell hangsúlyozni, hogy a vásárlók igényei jelenleg folyamatosan változnak. Különösen, ha álmai otthonáról vagy ideiglenes bérletről van szó. Valójában úgy tűnik, hogy tanulmányok szerint valódi szakadék van a lezárás kezdetétől a szükségletek és a jelenlegi helyzet között. Mindannyian abból az egyszerű megerősítésből indulhatnánk ki, hogy "" minél több hely van, annál jobb. " Valójában az ipar szakértői megdöntötték ezt a mantrát, amely úgy tűnt, hogy annyira megalapozott.

A statisztikák hangsúlyozzák, hogy a villák, nyaralók vagy akár a parasztházak iránti preferenciák nőttek, de csak 12% -kal többet, mint 2020-ban. Nagyon kis százalék, amely azonban ebben az esetben sokat számít. Ugyanaz az erkélyek és teraszok, mint álmaink otthona. Ha azonban ez az iránymutatás a megvásárolható ingatlan kiválasztásának folyamatában, akkor ez nem alkalmazható a bérleti szerződések aláírására. Nézzük meg a minimálisan szükséges felületet. Növelni fog - gondolni fog. Valójában változatlan maradt. Körülbelül 65 négyzetméterről beszélünk. És még többet elárulunk. A maximális terület még csaknem 2 százalékponttal csökken.

De minek köszönhetjük ezeket a lényeges különbségeket a két típus között?
Alapvetően a bérelhető hely rendelkezésre állásának növekedése automatikusan meghatározza a bérleti díj növekedését. Ennek oka, figyelembe véve már az áramlást megelőzően, hogy ez nem végleges megoldás lesz, megpróbálunk jó állapotú, de nagy komfort nélküli lakásokat találni. Az álmaik házának megválasztása teljesen más. Mivel végleges befektetésnek tekintik, és az a célja, hogy idővel megmaradjon. Éppen ezért nem meglepő, hogy ebben az esetben hogyan nőtt a maximális költség.

De ezeken a tisztán numerikus adatokon kívül van egy másik elhatárolódási elem is a két típus között. Ez az a terület, ahol valójában inkább átköltözik. Ideiglenesen vagy véglegesen. A tényleges vásárlás esetén a nagy városi agglomerációkkal szomszédos területeket részesítik előnyben. Esetleg közelebb a természetesebb vidéki területekhez. És találd ki, mit keresnek a bérlet jövőbeli jegyzői? Pontosan az ellenkezője! Valójában a bérleti díjaknál központi megoldásokat választanak.

Akár tökéletesen csatlakoznak a városi hálózathoz, vagy azok számára, akik többet akarnak költeni, a metropolisz legélénkebb és legfőbb részén.
Ha egyrészt ezért meg kell valósítanunk a függetlenség iránti vágyat és a városi valóságtól való elszakadást, másrészt felmerül az a gondolat, hogy magának a városnak a szerves részét érezzük. Bár a kollektív képzeletben tehát egyetlen választási út vezetett, amely mindkét típust egyesítette, a valóságban, amint oszlopunkból látható, a különbségek nyilvánvalóak. Milyen lesz a helyzet néhány hónap múlva? Lesz-e új változás, vagy változatlan marad az egyenleg? A kérdés megválaszolására várnunk kell. Addig azonban maradjon naprakész a portálunkon. Mindig itt, mindig a Realigróval!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB