Úszó falvak: a holland hírek

Gondolt már arra, hogy valódi úszó faluban élhet? Tudja jól, hogy ha ez az álma, van egy város, amely minden oklevelet megad Önnek, hogy megvalósuljon! A szóban forgó projekt célja a legkörnyezetbarátabb úszó kerület létrehozása egész Európában. Tegyük fel, hogy egy mostanihoz hasonló időszakban az ilyen jó hírek megérdemlik a figyelmünket. Tehát, ha készen áll, fedezzük fel együtt ezt a témát! Merüljünk el, maradjunk „felszínen” az úszó kerületben!
Kezdjük a referencia terület meghatározásával. A falu létrehozásának helye Amszterdam városa! Azok számára, akiknek volt olyan szerencséjük, hogy ott élhettek vagy meglátogathatták, tudják, miről beszélünk. Amszterdam kétségtelenül a maga nemében egyedülálló valóság.

Extrém, de mértékkel, innovatív és művészettel teli. Nem meglepő módon hasonló kezdeményezést fogadott el ez a nagyváros. Először beszélhetünk olyan projektről, amely megfelel az intelligens városok egyik tipikus elemének, amelyet gyakran nem vesznek figyelembe. Okos embereké. Ez a kifejezés azokra az állampolgárokra vonatkozik, akik műszaki oktatásban részesültek.

És mindenekelőtt aktívan részt vesznek a város innovációs folyamataiban. A városi prototípus pontosan az alkotók és az állampolgárok által kifejezett igények szinergiájából született. A projektben szereplő 45 házból már 26-ot felavattak, és nagy sikert arattak. De hol van az innovatív elem? Mindenekelőtt meghatározzuk az egyedi felhasználó lehetőségét arra, hogy a valódi modellkatalógusnak köszönhetően személyre szabhassa lakóhajóját. A második az, hogy minden otthont önellátóvá tegyünk és képesek legyenek létrehozni a felesleges energiát, vagy cseréljék ki további szolgáltatásokra.

Röviden: a környezetbarát otthonok holland modellje, amely a tisztább, technológiai és polgárbarát világ vademecumává válhat. De biztosan nem ez az első alkalom, hogy Hollandia szembenéz az ingatlanok kihívásaival. A javasolt modellhez hasonló modellt ugyanaz a tanulmány dolgozott ki 2011-ben. Ez erős kulturális hajlandóságot mutat az ökológiai megújulásra. A tökéletes egyensúly tehát a technológia és a környező környezet védelme között. Nehéz kombináció elérni.

De kétségtelenül győztes. Ez valójában avantgárd, mint Amszterdam, de mindenekelőtt azokon a helyeken, ahol invazív és terjedő szennyezéssel foglalkoznak. Az általunk tapasztalt kritikus időszakban ismét felmerül a környezetvédelem, valamint az egyének bevonása a jövő városainak létrehozásának és tervezésének minden folyamatába. Abban a reményben, hogy Amszterdam nem marad egyedülálló eset, arra kérjük Önt, hogy minden nap kövesse portálunkat. Mindig rengeteg ilyen hírt talál az aktuális ingatlan trendekről. De az is, hogyan fejlődik ez az ágazat az egészségügyi vészhelyzet miatt, amely sajnos próbára tesz minket. Tehát készen állsz a Realigro által aláírt hírek tengerére?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB