Egy sziget őrzői: a szürreális bejelentés

Ki gondolta volna, hogy valaha létezhet ilyen bejelentés. Mégis megtörtént. Egy brit szigeten az emberek gyámot keresnek. Nem, ez nem egy tudományos-fantasztikus könyv vagy egy kalandregény kezdőszava. Ez történt valójában és ami csodálkozást, ugyanakkor érdeklődést vált ki az ingatlanok világa iránt. Ha Ön is kíváncsi, és a mágusokat is érdekli ez a bejelentés, olvassa tovább a következő sorokat. Mert meg fogjuk adni ennek a sajátos történetnek a részleteit. Öt nyitott pozíció van, mind gyámoknak, mind önkéntes őröknek. Ennek a történetnek a szigeti főszereplője Lundy.

Igazi természeti paradicsom Cornwall és Wales között. Tartalék, amely több mint 330 állat- és növényfajnak ad otthont. De nézzük meg részletesen ennek a bejelentésnek a jellemzőit. Tehát a sziget őrzőit keressük, akiknek garantált a szoba és ellátás, valamint a lélegzetelállító kilátással körülvett élet. A sziget szintén a Bristoli-csatornán található, és kevesebb mint 20 kilométerre fekszik a brit partoktól. Amellett, hogy a sziget a biológiai sokféleség egyértelmű példája, a sziget csak megújuló energiaforrásokat használ, és teljesen megszüntette a műanyagokat. Az OK? Tartsa az élő fajokat változatlanul, és tegye lehetővé természetes szaporodásukat. Azt is meg kell jegyezni, hogy ezen a szigeten található a legnépesebb tengeri madár telep Észak-Anglia egész területén.

Ezért maguk a vizek leírhatatlan értékű erőforrást jelentenek. De vajon ki előtt áll ez a furcsa felhívás az ingatlan világában? A pályázatok bárki számára nyitottak, de elsőbbséget élveznek minden, a résévben érdeklődő diák, vagy azok, akik elköteleződnek az állat- és növényvilág megőrzése mellett. A tudatosság egy formája azoknak a fiataloknak, akik sajnos nem mindig rendelkeznek ilyen hajlandósággal az ökológiára és a természet tiszteletére. Valójában részletesen két önkéntest keresünk, akik gondozni tudják az atlanti szürke fókamintát, és kettőt általában a tengeri faunára. De spontán felmerül a kérdés az ingatlan szerelmesei számára: hogyan vannak felépítve a szálláshelyek? Ez 23 nagyon alapvető struktúra. TV, rádió vagy telefonjel nélkül. Ez az elem megijesztheti az érintett új generációkat, pontosan azért, mert rendkívül kapcsolódnak a technológia kényelméhez. De a projekt egy másikfajta kapcsolatot kíván megerősíteni.

A természettel rendelkező. A természet, amely teljes egészében megtalálható a főként fából és környezetbarát anyagból készült házakban is. A fenntartható vízrendszerek és a legkorszerűbb fűtési rendszerek jelenléte szintén lehetővé teszi a legmerészebb természetben történő teljes merülési élményt. Ki hagyná ki a lehetőséget, hogy hasonló helyzetet tapasztalhasson meg teljesen szabad szobával és ellátással? És téged érdekelne ez a bizonyos bejelentés? További hírek megismerése érdekében javasoljuk, hogy maradjon naprakész portálunkon, ahol rengeteg újságot talál az ingatlanokkal kapcsolatos bármely témáról. Mindig velünk, mindig a Realigróval!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB