Egészségügyi sürgősség Londonban: az árak helyreállítása

Mint észrevetted, legújabb cikkeinkben úgy döntöttünk, hogy a koronavírus vészhelyzetére összpontosítunk. Nyilvánvalóan kombinálva az ingatlanokkal kapcsolatos dinamikával.
Ma úgy döntöttünk, hogy elemezzük az angol főváros helyzetét. Mint tudod, a Brexit előtt és után sem Londonban, sem az egész ország területén nem volt gond. Ezek olyan egyenlegek, amelyeket teljesen megrontottak, és amelyek jelenleg is újból megváltoztatják az ingatlant. Lássuk, hogyan.
A decemberi választások után valójában a londoni luxuslakások árai 2% -kal emelkedtek. De jelenleg a piac teljesen blokkolva van.

A Coronavirus vészhelyzete Londonban is gyökerezik, szó szerint elfojtva az ingatlanpiac fellendülését. A Boris Johnson által képviselt konzervatívok győzelme után a Brexit sok szempontból úgy tűnt, hogy megoldást kínál számos problémára. Az erős hazafiság, amely jelenleg azonban úgy tűnik, hogy tovább súlyosbította a gazdasági és ingatlanhelyzetet.
Feltételezve, hogy hiányzik a kritikus kérdések, meg kell jegyezni, hogy a nem alapvető tevékenységek bezárásával a sarkon áll a képtelenség mind a bérleti szerződés aláírására, mind a vásárlásra.

Tehát hogyan játszhat alapvető szerepet az ingatlan a gazdaság fellendülésében? E kérdés megválaszolásához elemezni kell a vírus globális és nemzeti szintű hatását. Az emberek milyen mértékben úgy döntenek, hogy egyenlő mértékben befektetnek ingatlanba, az ingatlanbefektetések valódi menedéknek tekintve pénzügyeik védelme érdekében.
De tudod. A pszichológiai hatás alapvető ágazatunkban, és kétség nélkül árnyékként jelenleg az ingatlan iránti érdeklődés másodlagosnak tűnik. Ennélfogva lehetetlen az eladási tárgyalások ebben a helyzetben.
De hogyan alakul a helyzet?
A meglehetősen részletes magyarázat érdekében járuljon hozzá az ágazat fő közgazdászai és szakértői által készített kutatáshoz.

Úgy tűnik - mondják - szinte elkerülhetetlen, hogy valóban letartóztassák őket. Különösen tavasszal, de amely egész nyáron tart. Csak ősszel lehet egyértelműen definiált cselekvési mozgástér, amely a legjobban megmagyarázhatja a válság nagyságát, de azt is, hogyan változtatta meg a nemzeti és az ingatlanpiacot.

Sajnos az egészségügyi sürgősség befagyasztotta mind a jelenlegi piacot, mind a lehetséges hosszú távú előrejelzéseket. A szakértők azonban az elemzés folytatása mellett továbbra is optimistanak tűnnek. Az ingatlanpiacot illetően úgy tűnik, hogy a legnagyobb kockázatok rövid távra vonatkoznak. Tehát ennek a drámai helyzetnek a végén gyors felépülés várható.

Arra számítva, hogy többet megtudjon a londoni ingatlanok alakulásáról, a világ többi országával párhuzamosan, felkérjük Önt, hogy maradjon naprakész a Realigro portálon!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB