Nehéz helyzetben lévő Egyiptom: így néz ki a tégla

A fiatal kalandorok, a történelem és az egzotika szerelmeseinek mindig is kedvelt célpontja, Egyiptom kudarcot szenvedett. Ugyanazon ok miatt, amely az egész földgömböt elzárta: a járvány. Nem részletezzük az egészségügyi válságra korlátozódva, mivel ez nem a mi területünk. De részletesen elemezzük, mi a jelenlegi helyzet az egyiptomi ingatlanokkal kapcsolatban. Az ingatlanpiac, amely sok más országgal ellentétben úgy döntött, hogy önállóan jár el. És mi a Realigróban nem engedhettük, hogy ez a friss újdonság elmeneküljön belőlünk. Tehát úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek! Tehát, ha készen áll, elkezdhetjük!
Abból indulunk ki, hogy az egyiptomi egészségügyi válság csak egy az országot sújtó sok probléma közül. Ez olyan csodálatos föld, mint amennyitől a potenciális befektetők félnek, a különféle terrortámadások miatti nyugtalanság miatt. Ezért nem meglepő, hogy a vásárlók részéről mennyire volt jelentős az érdeklődés e föld iránt.

Már tavaly, ugyanebben az időszakban 17% -kal kevesebb bérleti és / vagy ingatlanszerződés volt érvényben. De sok más valóságtól eltérően, amelyek a válság leküzdésére az árak csökkentése mellett döntöttek, Egyiptom teljesen független irányvonalat követett. A gazdasági rendszer erős következményekkel járó világjárvány-probléma megoldására Egyiptom jól gondolta az ingatlanárak jelentős növekedését.

+ Márciusban tapasztalt + 35% -ról, a világjárvány fénypontjáról beszélünk. Emlékeztetni kell arra is, hogy jelenleg eltörölték az ingatlanokra vonatkozó korlátozásokat, és mindennek ellenére az árak továbbra is magasak. Az idegenforgalom és az egyiptomi gazdaság újjáélesztése érdekében Abdel Fattah el-Sisi elnök további korlátozásokat szüntetett meg, például az Egyiptomban a külföldi tulajdon korlátozásával kapcsolatban. Ezenkívül ugyanaz a kormány, amely az egyiptomi ingatlan része, mint a nemzet főbirtokosának, elfogadta az állami és a magánszféra közötti partnerségi stratégiákat. Miért akkor ez az ellenségeskedés az árak csökkentése iránt egy olyan kritikus periódusban, mint amelyet a világ minden országa tapasztal? A kérdés megválaszolásához vissza kell lépnünk.

Szakértők szerint az egyiptomi gazdaság az utóbbi években exponenciális növekedést tapasztalt. Különösen, ha elemezzük a 2020 előtti négy év történetét, + 6% -ot fogunk látni. Mindezt a kormány által a gazdasági fellendülés ösztönzése érdekében indított különféle reformoknak köszönhetően. A kérdés tehát spontán felmerül. Ez lehet a nyerő stratégia a valódi válság elkerülése érdekében, vagy Egyiptomé csak szerencse volt, és hamarosan összeomlik az egész ingatlanszerkezet? Ha többet szeretne megtudni erről és sok más témáról, kérjük, olvassa el portálunkat!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB