Növekedés, változások: az új lakóépület

A Covid az ingatlanügynökségeket jelentős mértékben megjelölte. Többször hangsúlyoztuk, hogy az összes szegmens megváltozott Európában. A piaci változások és a potenciális befektetők igényeinek elemzése szempontjából alapvető fontosságú annak megértése, hogy mire fektetsz be, különösen az ingatlanba.
Mindazonáltal, a „keresletnövekedés” ellenére vannak olyan célok, amelyek úgy tűnik, hogy nem vesznek részt az ingatlanfellendülés ebben a szakaszában.
Nos, a mai oszlopban megpróbáljuk megérteni, hogy európai szinten hogyan mozognak mind a befektetők, mind a különféle nemzetek. A kereslet, de a kínálat szempontjából is.
Tehát ha készen állsz, ma megnyithatjuk a mini útmutatónkat.

Kezdjük jó hírrel. A lakásépület újra növekszik. Függetlenül a referencia országtól, egész Európában a kereslet hirtelen fellendülésének a tanúi vagyunk. Ezt egy széles ajánlat kombinálja, amelyet a lefelé irányuló háború garantál. A Covid valójában ahhoz vezetett, hogy a nemzeti kormányoknak jelentős változtatásokat kell végrehajtaniuk az ingatlanügyletekben. Pontosabban, számos intézkedésre és programra került sor az ingatlanadók csökkentésére. Vagy akár lízingdíjak esetén is.

Mi tehát azok a szegmensek, amelyek szenvednek a legjobban? A 60-as évek fölött és a fiatalokkal kapcsolatosak. Az e kategóriák által megkövetelt, teljesen ellenkező lakásmodellekről beszélünk, amelyek paradox módon válságba kerülnek. A fiatalokat illetően a közelmúltban elfogadták az együttélési rendszert. A helyek megosztása optimálisnak és jobbnak bizonyul, mint a klasszikus bérlet. A rendszert azonban a Covid-helyzet miatt rendkívül bírálták. Hasonlóképpen, a szokásos bérleti szerződések növelik az árakat, és már nem annyira vonzóak azok számára, akiknek, a hallgatókhoz hasonlóan, ideiglenes és mindenekelőtt gazdasági szálláshelyekre van szükségük. De ez még nem minden. Az igazi hír pontosan az ellenkező szegmensre vonatkozik. Vagy azok számára, akik 60 év felettiek. Az úgynevezett senior életmód nemrég született.

Valós célcél, amely az ingatlanpiac fontos részét képviseli. Korábban valójában nem volt különös jelentősége a 60-as éveknek, ám az évek során az idős emberek átmentek az ún. Ifjúsághoz való visszatérésnek. Olyan visszatérés, amely új igényeket hoz magával, amelyek nem mindig egyértelműen jelen a mai ingatlanban. Ezért új, az ebbe a kategóriába tartozó életmodelleket állítunk be, amelyeket jelenleg a nemzeti kormányok nem ösztönöznek különösebben. Egy egyszerű és intuitív technológia az otthoni automatizálásban is, nagy, de ugyanakkor könnyen kezelhető terekben, és utoljára, de nem utolsósorban, a csendes, de nem elkülönített területeken található tulajdonságokkal.
De ki élvezi a pandémiás helyzetet? Ezek a középső sávok, amelyek ehelyett úgy tűnik, hogy optimális időszakot élnek, a különböző igényekre való azonnali reagálás szempontjából.

Szinte lehetetlen megérteni, hogy milyen következményekkel járhat a különféle célok. Ezeknek az „új” szegmenseknek a megjelenése valószínűleg a társaság változásának egyértelmű mutatója, amely valószínűleg az ingatlanpiacra is kiterjed.
További információkért kérjük, hogy tájékoztassa az oldalunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB