a Hygge otthonában: teljesen dán újdonság

Gondolkozott már azon azon, hogy a legjobb módja annak, hogy otthona boldogabb környezetet teremtsen? Bár számos óvintézkedést megtehetünk, nem szabad elfelejtenünk, hogy ez nem mindig egyszerű feladat. Mindkettő azért, mert egy kicsit a divat áldozatai vagyunk, és azért, mert nem lehet 100% -ban otthont adni személyiségünk kivetítésének.

Ugyanakkor létezik egy igazi dán filozófia, amely éppen azon alapul, hogy a beltéri jólétet elérje.
Ezért úgy döntöttünk, hogy e filozófia nyomán készítünk egy kis útmutatót, hogy megértsük, mi a hygge diktálása. Hamarosan megtudjuk, miért bomlik ez a hír a háztulajdonosok körében!
A világ legboldogabb országa, Dánia ezt a teljesen innovatív hangulatot teremtette. Ennek a filozófiának a lényege az, hogy a belső környezetet apránként megváltoztatja.
De honnan kezdje?
Az állandó lépés a tökéletesség iránti keresés elhagyása az első lépés, hogy belépjünk a hygge szemszögébe. Viszlát a tökéletesen vasalt lapokkal, és üdvözöljük a tökéletlen, de barátságos részleteket.
Minden alapja az, hogy a nap minden pillanatát egyszerűségük ellenére különlegesvé tegye.
Tehát ne csak éljünk minden szobát azért, ami van, hanem azért is, ami lehetséges.
Példa? Ha szereti a kényelmet és a lassú ritmust, kezdje a hálószobából. Párnák és meleg és puha takarók rétegeinek beillesztésével sokkal inkább otthon érezheti magát, és már a kora reggeli órákban "kényezteti" magát. Hogyan nevezhetnénk jó reggelt?

De folytassuk tovább. E filozófia szerint minden, ami az élet elképzelését hozza, pozitív hatással van a fejünkre. Például a nappali szobát, amelyet általában ritkán használnak, maximálisan ki kell használni, nem csak ritkán. Ezért a Hygge azt ajánlja, hogy olyan természetes elemekkel díszítsék, amelyek olyan egyszerűek, mint a növények, amelyek még egy ilyen helyiségben is élményt nyújthatnak.
És mi lenne jobb idő, mint a barátságosság, ha nem az ebédre vagy vacsorára vonatkozó idő? Tudod, az étel mindig mindenkit megegyezik. De hogyan lehet az étkezőt még barátságosabbá és higgesebbé tenni?
 Nincs szükség pazar elemekre. Elegendő néhány, a múlthoz és a meleg fénypontjához kapcsolódó elem, például a gyertyák. Ne felejtse el a tárgyak anyagi jellegét sem. A Hygge célja, hogy az otthonokat „boldogvá” tegye, mert kihasználja az ember mind az öt érzékét.

Beleértve az érintést. A természetes és emelt vénákkal ellátott, fából készült asztal kávésarokként vagy főasztalként, a párnákból álló olvasóasztal és a régi könyvekből álló mini könyvtár, a klasszikus sárgásodott papír illatával érvényes segítséget nyújt a jóléthez a test, hanem az otthona is.
Ne felejtsük el, hogy mindennek a napi rutinon kell alapulnia. Pontosan ez a boldogság filozófiájának alapvető pontja. Tegye különlegessé a közönséget.

 Tehát, használja ki ezeket a kis trükköket, és tegye otthonát is boldogabb helyre!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB