Ingatlan és választások: furcsa kapcsolat

Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb témája az Amerikai Egyesült Államok elnökének híres megválasztásával kapcsolatos téma. Nem, nincs rossz portálod, mindig mi, a Realigro beszélünk veled. Ma úgy döntöttünk, hogy hagyjuk felfedezni egy igazán érdekes kíváncsiságot. Az egyik az amerikai elnökválasztás és az ingatlan közötti furcsa kapcsolatra vonatkozik. Kíváncsi vagy? Nyugodjon meg, mert hamarosan többet fog tudni.
Az adatok egyértelműek: a választások befolyásolják a potenciális ingatlanvásárlókat. De hogyan?

Feltételezzük, hogy az amerikaiak 16% -a kijelentette, hogy hajlandó elhagyni országát, ha a kiváltságos jelölt nem derül ki a választások győzteséből. Részletesen három különböző makrokategóriát lehet azonosítani. Az elsőt azok alkotják, akik vitathatatlanul elhagyják az országot, a másodikat azok képviselik, akik fontolóra veszik ezt a lehetőséget; a harmadik, amelyet azok jellemeznek, akik számára garantált a kétely előnye. Ami azt jelenti, hogy az amerikai lakáspiac feltérképezése is megváltozik. De honnan származik mindez? A pszichológusok szerint nem csak politikai elégedetlenségről van szó. Sokkal több áll ennek a szélsőséges döntésnek a hátterében. Valójában a két jelölt egyikének győzelme teljesen eltérő dinamikát képvisel a pénzügyi és jogi akadályok tekintetében, az ingatlanokra korlátozódva. Ezenkívül az országot elhagyni hajlandók arányának növekedése ebben a helyzetben egyértelmű jele annak a nemzetnek, amely egyre inkább megosztott politikai, de társadalmi szinten is.

De van egy elem, amely egyesíti a két frakciót. Valójában van olyan százalék, amely az új ingatlan vásárlásának lehetőségét a Legfelsőbb Bíróság kezébe adja. Ez azért van, mert ez a testület képviseli a jogok és védelem jelképét az egészségügy és a polgári jólét szempontjából, ami bizonytalansághoz vezeti az amerikai tégla potenciális befektetőit. Ezért nem lehet megbecsülni, hány ember és melyik amerikai államhoz hajlandó költözni. Leegyszerűsítve: az áramlásokat nem lehet megjósolni, a termelő területek és a bejövő területek szempontjából.

Az egyetlen bizonyosságot ez a furcsa kapcsolat adja, amely látszólag megalapozott egy politikai döntés, amelynek célja az összes állam legfontosabb emberének megválasztása, és a lakhatási döntés között. Más szavakkal, az amerikaiak érdekeltek lennének a költözésben, ha az új elnök nincs összhangban értékeikkel. De van még más is. Helytelen lenne ezt az érvelést kizárólag és kizárólag az egyes polgároknak tulajdonítani. Az irodapiac is hamarosan megváltozik. Figyelembe véve, hogy ugyanezt a hozzáállást mutatták a nagyvállalati csoportok is.
Röviden úgy tűnik, hogy Amerika legjobban várt eseménye különböző módon destabilizálja az állampolgárokat. De szívesen tudna többet? Ha a válasz igen, továbbra is kövesse oszlopunkat. Minden nap érdekes cikkek az ingatlanpiacról és arról, hogy az ilyen események hogyan változtathatják meg gyökeresen az ingatlanokat, mind helyi, mind nemzetközi szinten!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB