Az árak hullámvasútja: a világ helyzete

Mint tudják, legfrissebb frissítéseink elsősorban arra vonatkoznak, hogyan védekezik a nemzetközi ingatlanpiac a Covid-vészhelyzet ellen. Ma a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy tájékoztatjuk Önt az árak hirtelen változásáról, amely a legtöbb nagyvárost érinti. Tehát itt egy rövid, de érdekes elemzés a fent említett témáról. Tehát, ha készen állsz és szívesen tudnál többet, felavathatjuk mini-útmutatónkat!
Feltételezzük, hogy a hír a legjobb. Valójában a globális árindex aggasztóan csökkent, különösen az elmúlt hónapokban. Ennek következményei voltak az ingatlanszektor éves növekedési üteme, amely elérte a 3% -ot. Az eddigi legalacsonyabb a történelemben. Természetesen nem meglepő, hogy az ingatlanbefektetésekre szánt portfólió jelenleg üres. A teljesítmény gyengülésének jelei az általános bizonytalanságnak tulajdoníthatók, amely a Covid vészhelyzet okozta instabilitást okozta. Különösen csökkent a tragikus áresésben érintett városok számához viszonyított százalékos arány. A metropoliszok 15% -áról 50% -ra emelkedett. Jelentős rés, amely úgy tűnik, hogy szó szerint megbénított minden potenciális vevőt. A luxusszektor is aggasztó. Ellentétben azzal, amit a világjárvány elején rögzítettek (a 2020 márciusától májusig tartó időszakról beszélünk), a luxusszegmenst most is külső kritikák fenyegetik. Mit is jelent ez?

Alapvetően két tényező van. Az első egy ijesztő leértékelés vagy a referenciaingatlanok árának túlzott emelkedése. Diametrikusan ellentétes választások, de ugyanazzal a céllal. Ez a piac növelése. A második, attól a félelemtől, hogy nem tudunk biztonságos befektetést végrehajtani, az elsődleges kiadások miatt, amelyek még egy rendkívül jó helyzetű ember számára is növekedhetnek a teljes bezárás időszakában. Részletesen elemezve a világ leginkább érintett városainak rangsorát, elsősorban a török valóságokat azonosíthatjuk, amelyeket nagyon korlátozott kínálat és a török líra gyengülése jellemez.

Ehhez járul az ország hirtelen népességnövekedése, amely dezorientációt, társadalmi, gazdasági és környezeti egyensúlyhiányt eredményezett. Ezt követően európai városok jelennek meg, amelyek közül Luxemburg pozitívan kiemelkedik. Ez az egyetlen ország, ahol 14% -os növekedés tapasztalható. Ezzel szemben a svéd városokra, amelyek híresek arról, hogy nem szenvedték el a hivatalos blokádot, az árak és a jövedelem bár némileg emelkedik. Nyerő lépés volt, hogy nem alkalmaztak lezárásokat? Az összegyűjtött adatok szerint valószínűleg igen. Röviden, általában a kritikus helyzet az a közös szál, amely minden nemzetet összefog. A kormányzati politikától és a globális vészhelyzet kezeléséhez többé-kevésbé kényszerítő korlátozásoktól függetlenül. Ami az elkövetkező hónapokban történik, az továbbra is dilemma. Mint mindig, mi a Realigróban továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk Önt az ingatlanpiac lehetséges következményeiről!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB