Otthoni automatizálás a kertben: a megtakarítás újdonsága

A megtakarítások fontos tényezővé váltak az ingatlan megválasztásában. És nem csak. Megvizsgáljuk az ingatlan és általában a bútorzat lehetséges választásának zöld aspektusát is. A kert szintén nem mentesül e választott eljárás alól. Különösen a Covid-időszak után. Különösen a burjánzó technológiai innovációval.

Ma egy elemre összpontosítottuk figyelmünket, amely valószínűleg az egyes ingatlanok központi szférájába tartozik. Ami azt jelenti, hogy már nem lennénk képesek megtenni nélküle. Ezt az időszakot követően, amelyben a kert és a nyílt terek világszerte nagy jelentőséggel bírnak és jelentőséggel bírnak, meg kell próbálnunk minden áron, hogy okosabbá és környezetbarátabbá tegyék őket. Tehát ma, amint a címből kitalálni lehetett, a kert kertautomatizálásáról fogunk beszélni.

És akkor, ha készen állsz, kipróbálhatjuk ezt az igazán megkülönböztető újdonságot otthonunk megválasztásakor!

Nagyon jól tudjuk, hogy a technológiai piac általában zavaros helyzetben van. Különösen a különféle kiadványaink során elemeztük a házak szerkezetének változását. És ezzel együtt a befektetők döntéseit is. Automatikusan megvilágító házak, hőhomlokzatok és a biztonsági rendszerekre alkalmazható intelligens technológiák. Röviden: folytathatnánk határozatlan ideig, de inkább az intelligens kerti eszközökön lakunk. Először az öntözőrendszerek. Valójában nem gondolhatunk ezekre a rendszerekre olyan struktúrákként, amelyeket csak a mezőgazdaság számára szánt nagy területeken hoztak létre.

A Covid vészhelyzettel valójában sok ember úgy döntött, hogy zöld területeket hoz létre a rendelkezésre álló kis terekben. De még azoknak is, akiknek elfoglalta az életük, lehetőséget kell biztosítani arra, hogy túl sokat költenek erre a hobbira. Ez az ötlet. Használja az otthoni automatizálást a kertészkedéshez, hogy a növényeket akár távolról is kezelje. És mindenekelőtt az időrések beállításával. Ily módon az okostelefonon keresztül különböző paramétereket lehet beállítani. Melyik :
- Vízhőmérséklet
- Adagolás az éghajlati viszonyok szerint
- Üzem bezárása és nyitása időrések alapján
- Válassza ki az öntözésre szánt területeket másként

Röviden: egyetlen kattintással elkerülheti a felesleges pazarlást, és mindenekelőtt az ápolás és odaadás hiánya miatt károsítja a növényeket.
És mi van a megtakarításokkal? Jelentős megtakarításokról beszélünk, ha figyelembe vesszük, hogy az önszabályozás lehetővé teszi a költségek 50% -ának elkerülését és 30% -kal kevesebb víz fogyasztását. Ezenkívül mindent meg lehet figyelni időszakos jelentések révén, amelyeket ugyanaz a rendszer küld a telefonra, amely mindent beállít.

Egy komplett rendszer, amely a szakértők szerint fontos pillanatot jelent az otthoni automatizálás történetében. Milyen következményekkel jár ez az új technológia? Mivel nincs lehetősége azonnali választ adni, azt javasoljuk, hogy maradjon velünk portálunkon! Új hangsúly az ingatlanokra minden nap!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB