Az új hozzászólás Covid mantrák az ingatlanban

Ki gondolta volna, hogy 2020 lesz az ingatlan par excellence éve? Nos, igen. Annak ellenére, hogy volt egy kritikus időszak a váratlan és drasztikus bezáródáshoz való alkalmazkodással kapcsolatban, természetesen nem mondhatjuk, hogy a ház nem volt a gondolataink középpontjában. A hely, ahol sokáig bezártak, átesett és valószínűleg átalakulásokon megy keresztül.

 A korábbi útmutatókban már láthattuk, hogy mi volt az ingatlantulajdonosok legszélesebb körű igénye. Kinek a kényszerzárás ideje alatt lehetősége volt teljes mértékben megtapasztalni lakásuk tulajdonságait és kritikus kérdéseit. De miután megismerte a Covid utáni otthonok kötelező ellátásait, azoknak, akiknek bennük élniük kell, helyes meghallgatni a szakértők véleményét. Ezért ma hangot adunk az ágazat fő építészeinek, akik meghatározták a legmegfelelőbb útmutatásokat, amelyeket új ingatlan tervezésekor követni kell. Vagy egyszerűen az előző újjáépítésében.
Azonnal kezdjük el az 5 nyerő tippmel!

Első: Figyelem a terek eloszlására. Az alapvető fontosságú elemet a környezet gazdálkodása adja. Nem szükséges a referenciaterületet kibővíteni. A szakértők véleménye szerint azonban elegendő a meglévő átalakítása. A lezárás során mindannyian megértettük, hogy szokásainknak megfelelően mely szobák igényelnek több helyet. És amely ehelyett lecsökkenthető. Nincs szabály. Csak az Ön igényeihez való alkalmazkodás!

Másodszor: a teraszok és a kertek belülről is! A 360 fokos funkcionális otthoni tervnek szigorúan zöldövezetet kell tartalmaznia. De nem mindig ez a helyzet. Ez az oka annak, hogy ebben az időszakban, mint valaha, sürgős szükség van egy kertterület létrehozására. Az elvégzett tanulmányok szerint azok az emberek, akiknek még minimális zöldterületet is élvezték, jobban szembeszálltak a szigeteléssel, mint azok, akik nem jutottak el erkélyre vagy egy kis kertre.

Ezért több, mint szükséges ahhoz, hogy saját (és személyre szabott) kertet létrehozhasson, még a saját házában is. Miért nem gondolsz egy Zen-kertre? Minimális és funkcionális, felborítja otthonát, sőt hangulatát is!

A szakértők szerint két vadonatúj belépés kötelező lesz a post-Covid otthonokban. Az intelligens munkavégzésre szánt hely, de mindenekelőtt a fertőtlenítő terület. Ez utóbbinak a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie, funkcionálisan a vírus potenciális eliminációjához:
- Porcelán padló (vagyis mindenképpen nem porózus)
- Nyitott szekrény tárgyak tárolására
- Cipőrekesz
- Ha lehetséges, egy kis mosogató, ahol fertőtlenítheti a kezét

Úgy tűnik, hogy csavarodásként túlzott, de az építészeknek nincs kétségük. Ez a terület kötelező, amely örökké kitörölhetetlen jelet fog tenni beltéri szokásaink történetében. És különösen otthonunkban.

Végül, de nem utolsósorban az otthoni automatizálás szempontjából. A multitasking ház létrehozása hasznos és biztonságosabb lesz. Mind az egészség, mind a magánélet szempontjából.

Tehát követni fogja otthona szakértőinek ajánlásait is?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB