2020 karácsony trendjei

Itt vagyunk ismét, az ingatlanpiac körüli híreket elkötelezett hírportálunknak. Minden évben és minden alkalomra kitérünk a témadíszekre. Egy olyan kritikus periódusban, mint amit átélünk, az otthon minden eddiginél inkább menedékhelyünkké válik. És a szellem újjáélesztése és a hagyományaink elfelejtése érdekében ma arra összpontosítunk, hogyan díszítsük otthonunkat az év legjobban várt bulijára! Úgy döntöttünk, hogy felsoroljuk és kommentáljuk, hogy mely stílusok lesznek a legnépszerűbbek, mindig az ipari szakértők tanácsai szerint. Szóval, készítsen elő egy tollat és papírt: kezdjük el ezt a merülést a karácsonyi otthoni dekorációban!

Az első stílus, amellyel foglalkozni fogunk, az a "mignon". Ideális azok számára, akik nem akarják felidegesíteni otthonukat, vagy azok számára, akik nem rendelkeznek nagy területtel. De a lustáknak is! Az a törvény, amely ezt a stílust alapozza, apró dolgokból indul ki. A fa nem szükséges, de egy ág is elegendő ahhoz, hogy ugyanolyan gondossággal díszítsen, mint egy igazi fenyő. A szakértők azt is javasolják, hogy a mindennapi tárgyakat, például a palántákat díszítsék pamutból készült hamis hóval, vagy adják hozzá a természet olyan elemeit, mint a gallyak és a bogyók vörös szalaggal. A karácsonyi szín par excellence! Néhány trükkel otthona sokkal puhább és barátságosabb lesz.
A szakértők által javasolt második stílus az úgynevezett „régi iskola”. A régivel azt a képességet értjük, hogy visszanyerjük a régit (amelyet már használt anyagnak szánunk), és hogy újra feltaláljuk. Egy példa? Tartán szövetek és bőr a fa díszítésére vagy akár ajándékok csomagolására. Vagy hozza ki a nagymama régi szüreti tárgyait, például a klasszikus ón süti tartókat. Tudod, színes fröccssel azonnal elkészítik a karácsonyt! Aztán a britek megérintik: a zöld és a piros, mint a fő színek, amelyek kísérik a fűszeradagolókat, vagy díszítik a takarókat, amelyekbe beburkolhatja magát. Tehát a karácsony is korán fog eljönni!

Ebben az oszlopban, és mindig a szakértők felbecsülhetetlen segítsége szerint, van hely a legkreatívabbak számára is. Mindazok számára, akik a barkácsolást részesítik előnyben a hagyományos karácsonnyal szemben, röviden, tedd meg magad! Ebben az esetben nem adhatunk kemény vonalakat, de néhány tanácsot igen! Kezdje a fától! Ebben az évben sokan úgy látták, hogy fa lépcsőkre kell cserélni. Díszíteni, mintha örökzöldek lennének. A dekorációkért viszont éljék a környezetbarát újrahasznosítás művészetét! Az újrafelhasználandó anyagok a szárított gyümölcshéjaktól indulnak, a már üres üvegekig.

És még ebben az esetben is a tapasztaltabbak számára javasoljuk, hogy készítsenek valamit a semmiből, esetleg fával, terrakottával, amely azonnal átadja ezt az otthon, család és karácsony érzetét.
Bár ez az év más lesz, emlékeztetni szeretnénk arra, hogy minden eddiginél fontosabb egy igazán édes és barátságos otthonban élni. Tehát használja ki tippjeinket, hogy megteremtse és melegebbé tegye karácsonyi témájú otthonát!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB