A fázis a görög ingatlanok számára

Új, teljesen görög projekt indul. Noha ez egy meglévő terület újjáépítése, a projekt hozzájárulása valóban innovatív lesz, és alapvető fontosságú az egész görög ingatlan számára. Egy ilyen kritikus időszakban, mint amilyet most tapasztalunk, elsősorban minden gazdasági ágazat bizonytalanságán alapul, helyénvaló olyan tevékenységeket kiemelni, mint amilyeneket hamarosan megbeszélünk, és amelyek képesek a társadalom egyetlen szektorait is felébreszteni.

Tehát, ha készen állsz, kezdjük el Görögország legambiciózusabb szakaszának teljes belemerítésével!
A referencia-terület a Faliro-öböl területe. A maga nemében egyedülálló, rendkívüli szépségű terület, amelyet régóta választottak újjáépítés tárgyaként. Mit jelent ez a görög ingatlanügynökség számára? Mielőtt megválaszolná ezt a kérdést, próbáljuk megérteni, hogy a projekt mi fog összpontosítani.

Az attikai régió finanszírozta a kutatást a több célkitűzés elérése érdekében, amelyek a főstadionra is kiterjednek. Ez magában foglalja Tzitzified, Kallithea és Moschato körzeteit. Újjáépítés, amely magában foglalja a fő közművek helyreállítását, de nem csak. Az öböl rekonstrukciója mellett a következőket tervezik:

- Egy nagy 220 hektáros park építése, amely az egész vízpart mentén halad
- Három parkolóhely létrehozása, amelyek közül kettőt föld alatti gyalogos közelében helyeztek el, hogy a polgárok könnyen elérhessék a tenger melletti sétányt.
- Több mint 4000 fából és az Attika régió alacsony és hagyományos növényzetéből álló zöld terület, amely teljesen nyilvános
- Két gyalogos átkelőhely, amely a háztöltet és a partot a lehető legjobban köti össze
- Új villamosvonalat kell elkészíteni a következő négy hónapban

Röviden: nem meglepő, hogy ennek a kezdeményezésnek nemzeti és nemzetközi jelentőséggel bírt. Tehát hogyan fogja az ingatlan kihasználni mindezt? Mindenekelőtt az eladóknak lehetősége nyílik az ingatlanok magasabb áron történő forgalomba hozatalára, figyelembe véve, hogy értéküket megszerezzék, tekintettel a teljesen felújított területre. Nem fogja kihagyni a '' városban élés '' kényelmét, miközben néhány méterre a tengertől. Ez az elem alapvető fontosságú a jövőbeli befektetők számára, akik a megfelelő kompromisszumra törekszenek a pihenési hely és az áthelyezés dinamikus környezete között.

 De azzal nem ért véget. A pandémiás helyzet miatt sokan tétovázó befektetők, akik még nem döntöttek egy ingatlan megvásárlásáról. Tekintettel arra, hogy az európai átlaghoz képest a görögországi megélhetési költségek sokkal alacsonyabbak, nem lesz nehéz azt feltételezni, hogy sokan beleolvadnak a görög ingatlanba.

Röviden: egy tipikusan városi előny, amely ugródeszkává válik az egyik legszebb felfedezésre váró ország számára!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB